Balenie Apple Watch Sport obsahuje dve veľkosti, no nie dva náramky

Ak ste si prezerali popisy jednotlivých edícií Apple Watch a dostupných veľkostí, možno ste si všimli, že najlacnejšie náramky Apple Watch Sport ponúkajú v jednom balení dve veľkosti. Túto skutočnosť si používatelia vyložili tak, že v balení Apple Watch Sport budú k dispozícii dve veľkosti náramkov, pričom jeden bude väčšine používateľov zbytočný. Rýchlo preto vznikli stránky ako BandSwapper.com, ktoré sa zameriavajú na výmenu nepotrebných náramkov Apple Watch Sport. Nápad je jednoduchý – vymeňte nepotrebnú veľkosť náramku za inú farbu vo vašej veľkosti.

Dobrý nápad, ktorý však skončil skôr ako začal

Ako sa však ukázalo, tvorba tohto projektu bola predčasná. Apple Watch Sport skutočne ponúkajú dve veľkosti v balení, avšak nájdete tu len „1,5“ náramku, resp. troma časťami. Jedna strana náramku je stále rovnaká, mení sa len strana s otvormi – k dispozícii je dlhšie aj kratšie prevedenie.

BandSwapper.com ponúkli možnosť zaslať nepotrebnú veľkosť náramku s tým, že ste si mohli vybrať ľubovoľnú veľkosť a farbu, za ktorú ho chcete vymeniť. Celé to malo stáť 6 USD. Samozrejme, týkať sa to malo len nepoužitých náramkov.

Tým, ktorí budú chcieť viac farebných prevedení pre svoje Apple Watch, tak neostáva nič iné, ako si kúpiť ďalší náramok (opäť v oboch veľkostiach) od Apple, prípadne počkať na ponuku alternatívnych výrobcov.

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.