Apple Watch: V ponuke je už exkluzívna Hermès kolekcia, nové docky a západky pre náramky tretích strán

Apple Watch Hermès

Nová kolekcia hodiniek Apple Watch, ktorú Apple vytvoril v spolupráci s módnou značkou Hermès, bola ohlásená už začiatkom septembra na iPhone 6s evente. Predávať sa však začína až teraz. Edícia, ktorá obsahuje oceľové Apple Watch v dvoch veľkostiach, špeciálny dizajn ciferníku a širokú ponuku luxusných kožených náramkov, si ale online neobjednáte.

Dostupné budú len prostredníctvom vybraných kamenných Apple a Hermès predajní v Severnej Amerike, Európe a Ázii. Celý zoznam predajní nájdete na stránkach Applu, najbližšou destináciou bude zrejme nemecký Mníchov. Za exkluzívnu edíciu si taktiež priplatíte, hodinky s najlacnejším náramkom začínajú na 1100 dolároch, najdrahšie vás pritom vyjdú na 1500 dolárov.

apple-watch-hermes1 apple-watch-hermes2Na YouTube sa tiež začínajú objavovať prvé unboxing videá, ukazujúce špeciálne balenie s oranžovou kartónovou krabicou, nové ciferníky a samotné kožené náramky.

Nový nabíjací dock od Belkinu

Začiatkom roka Apple rozšíril svoj Made for Apple Watch program a výrobcom tak umožnil certifikovať aj Apple Watch stojany so zabudovanými nabíjačkami. Belkin teraz prináša prvý nabíjací dock, ktorý poslúži ako Apple Watch, tak aj vášmu iPhonu. Okrem indukčného stojana pre hodinky totiž dock obsahuje aj jeden Lightning port.

Hliníkový stojan s pochrómovaným ramenom však nie je lacný. Zaplatíte zaň 130 dolárov, dostupný je zatiaľ len na stránkach výrobcu. Portál MacRumors taktiež prišiel s podrobnou recenziou.

belkinapplewatchchargerbackside

Západky pre náramky tretích strán

Apple v rámci svojho certifikačného programu pre Apple Watch prináša aj oficiálne západky pre výrobcov náramkov tretích strán, ktoré ponúka prostredníctvom autorizovaného distribútora Avnet. Západky z nerezovej ocele sú označené logom Made for Apple Watch a predávať sa budú v 38 mm a 42 mm variantách, no zatiaľ len v jednej farbe.

Kúpiť sa dajú iba hromadne, v sadách po 25, či 200 kusov, za cenu približne 10 dolárov za kus a použiť sa môžu výlučne s náramkami, ktoré podliehajú oficiálnym smerniciam pre Apple Watch. Pre výrobcov Apple taktiež zverejnil návod, ako si západky zmontovať.

apple_watch_lug

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.