Apple Watch sa dostanú do ďalších krajín už v júni, možno budú aj na Slovensku

Tim Cook sa počas oznamovania finančných výsledkov tradične vyjadruje aj k ďalším horúcim otázkam týkajúcim sa Apple a nových produktov. Predajnosť Apple Watch síce bližšie nešpecifikoval, no potvrdil, že dopyt po nových hodinkách je omnoho vyšší ako súčasná ponuka. Apple preto robí všetko pre to, aby sa dopyt podarilo čo najskôr uspokojiť, a aby boli Apple Watch čo najskôr dostupné pre každého. Už teraz sa však podarilo uspokojiť viac objednávok, ako sa pôvodne očakávalo, a tento trend má pokračovať. Mierne sa zlepšujú aj termíny dodania pre už existujúce objednávky. Apple taktiež skúma dopyt zákazníkov po jednotlivých modeloch a tomu následne prispôsobuje výrobu.

Kľúčovou informáciou pre nás však je to, že Apple v súčasnosti plánuje rozšíriť dostupnosť Apple Watch do nových krajín už koncom júna. Ak tento plán vyjde, je možné, že bude už v lete možné Apple Watch objednať aj u nás. Samozrejme, zatiaľ nebol špecifikovaný počet krajín spadajúcich do druhej vlny rozširovania dostupnosti a nie je tak jasné ani to, či k nim bude patri aj Slovensko alebo Česká republika. V tom čase môžeme počítať aj s veľkou ponukou aplikácií. Zatiaľ čo iPhone mal po spustení predaja dostupných 500 aplikácií, iPad 1000, a Apple Watch až 3500. Ich počet neustále rastie.

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.