Apple Watch potrebujú na spustenie viac ako minútu

Apple Watch zákazníkov, ktorí si ich predobjednali medzi prvými, sú už v rukách prepravných služieb, aby boli doručené podľa plánu v piatok. Embargo na recenzie padlo už pomerne dávno, a tak už vieme, že recenzenti ich považujú za najlepšie inteligentné hodinky na trhu a aj výdrž batérie postačí väčšine používateľov bez problémov na celý deň. Teraz však vyvolalo veľkú diskusiu video, v ktorom je vidno tzv. studený štart Apple Watch, teda zapnutie z úplného vypnutia. Za predpokladu, že budete Apple Watch používať podobne ako iPhone, a teda že sa málokedy úplne vybijú, nemá tento údaj veľkú vypovedaciu hodnotu. Apple Watch budú cez noc v nabíjačke a ráno sú pripravené na ďalší pracovný deň. Čo ak ich ale vybijete úplne? V takom prípade by ich spustenie mohlo trvať až 70 sekún, ako naznačuje nasledovné video.

Vo videu je demo jednotka Apple Watch, teda kus určený na testovanie, avšak s hardvérom veľmi podobným tomu, ktorý bude vo finálnej verzii doručenej zákazníkom. Je však možné, že aj softvér je špeciálne upravený na daný účel, a tak môže byť spúšťanie Apple Watch v rukách zákazníkov aj rýchlejšie. Komentujúci fanúšikovia upozornili napríklad na to, že testovacie produkty Apple sú nastavené tak, aby sa po každom reštarte obnovili pôvodné nastavenia. Spomalenie tak môže súvisieť aj s tým.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.