Apple Watch môžete nosiť aj s bežnými náramkami

Apple Watch už má zatiaľ len niekoľko miliónov fanúšikov, ktorí si ich predobjednali medzi prvými. Ponuka vhodného príslušenstva sa tak pomaly, ale isto, rozrastá. Písali sme už napríklad o spôsobe, akým môžete získať zlaté Apple Watch za zlomok ceny uvádzanej Applom, alebo o náramku, ktorý Apple Watch aj dobíja. Ďalšou novinkou spomedzi úprav Apple Watch je možnosť použiť akýkoľvek bežný náramok. Za pomoci špeciálneho (no dostupného) skrutkovača je totiž možné na náramky Classic Buckle alebo Modern Buckle pripojiť akýkoľvek bežný náramok predávaný pre tradičné hodinky.

Stačí si teda kúpiť strednú edíciu Apple Watch z nehrdzavejúcej ocele v prevedení so spomínaným náramkom (Classic alebo Modern Buckle), prípadne si tento náramok dokúpiť zvlášť aj k športovej edícii (cena 149 USD), a následne si už môžete po jednoduchom zákroku vyberať z obrovského množstva najrôznejšich prevedení klasických hodinkových náramkov. Dá sa predpokladať, že spoločnosti tretích strán už čoskoro prídu s množstvom zaujímavých a lacnejších náramkov pre Apple Watch. Postup previedli stránky Unbox Therapy vo videu vyššie.

komentár
  1. hehehe tesim sa z toho, pekne applu a jeho predrazenym naramkom vypalia ini rybnik. Avsak pri dalsej generacii si uz daju pozor a bude nutne kupovat ich predrazene (a casto nezaujimave) naramky.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.