Apple Watch boli vypredané za šesť hodín, časy doručenia sa výrazne predlžujú

Prvé skladové zásoby Apple Watch s plánovaným doručením na prvý deň oficiálneho predaja, teda 24. apríla, boli beznádejne vypredané už za šesť hodín od spustenia predobjednávok. Tie Apple sprístupnil 10. apríla. Najväčší záujem bol o lacnejší model Apple Watch Sport, takmer okamžite boli vypredané aj luxusné Apple Watch Edition začínajúce na cene 11 000 EUR, v ich prípade sa však počíta s limitovaným množstvom. V súčasnosti vytvorené objednávky budú vybavené najskôr v júni, v závislosti od konkrétneho modelu aj neskôr.

Tim Cook v Apple Store v Palo Alto. Zdroj: Cnet

Otvorenia Apple Store s vystavenými Apple Watch sa zúčastnil aj samotný Tim Cook, ktorý navštívil obchod v Palo Alto. Aj on potvrdil, že predobjednávkam Apple sa darí výborne. Sám nosí najradšej stredný model Apple Watch s bielym športovým náramkom.

Rýchlo vypredané skladové zásoby nie sú v prípade Apple žiadnou novinkou, čomu sa tešia najmä priekupníci. Už krátko po spustení predobjednávok sa preto objavili ponuky na predaj Apple Watch napríklad cez aukčný portál eBay. Ceny sú niekoľkonásobne vyššie ako ceny v Apple Store. Ak ich však chcete mať medzi prvými, iná možnosť ako priplatiť si už nie je.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.