Apple vydal opravnú aktualizáciu pre OS X 10.10.3

Vydanie aktualizácie pre OS X Yosemite, OS X 10.10.3, sa nezaobišlo bez problémov napriek tomu, že do testovania boli zapojení okrem vývojárov aj bežní používatelia. Preto je už teraz k dispozícii aj doplnková aktualizácia OS X 10.10.3 Supple­mental Driver, ktorá rieši problém s video driverom, ktorý mohol brániť Macu pred spustením v prípade, že na ňom bežali vybrané aplikácie zachytávajúce video. Aktualizácia je okamžite dostupná pre všetkých používateľov OS X Yosemite 10.10.3. Sťahovať ju môžete cez Software Update v Mac App Store.

komentárov
  1. MBP mid 2009 po nainstalovani 10.10.3 sa zacal neuveritelne prehrievat, teplota sa drzi pri 95stupnoch. Reset SMC, PRAM pomohol len ciastocne (tento update je velky fail).

    0
    0
  2. iMac 24″, po této aktualizaci se mi sekne grafika jakmile najede spořič obrazovky. Jinak teploty jdou opravdu nahoru i při nicnedělání. Připojen ještě druhý monitor. Čekám na 10.10.4.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.