Apple si dal patentovať rádiové stanice Beats 2, 3, 4 a 5

V novembri Apple požiadal o schválenie patentov na potenciálne ďalšie hudobné stanice v štýle svojho nonstop rádia Beats 1. Ako si všimla francúzska stránka Consomac, ide o označenia B2, B3, B4, B5 a taktiež celé názvy v podobe Beats Two, Beats Three, Beats Four a Beats Five.

Všetky obchodné značky patria pod spoločnosť Beats Electronics a obsahujú rovnaké logo, aké nájdeme aj v Apple Music. S veľkou pravdepodobnosťou tak ide o rozšírenie obľúbeného rádia aj na iné trhy. A aj keď súčasné Beats 1 si na kategorizáciu hudby veľmi nepotrpí, do úvahy určite pripadajú aj iné žánre.

Beats-1-2-3-4-5

Podľa MacRumors si Apple taktiež zaregistroval nové domény v podobe beats2.com.cn, beats2.com.hk, či beats4.com.ru. To by naznačovalo lokalizovaný obsah pre rôzne regióny, ako napríklad Čína, alebo Rusko. Zmluva, ktorú Apple uzavrel s hudobnými vydavateľstvami, spoločnosti umožňuje uviesť do prevádzky presne štyri ďalšie Beats stanice.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.