Apple propaguje Apple Music troma novými videami

Po odštartovaní reklamnej kampane v podobe billboardov po svetových metropolách a spolupráce so Shazamom, Apple pokračuje v propagácii svojej hudobnej služby a cez víkend na svoj YouTube účet zavesil tri nové videá. Videá so spoločným názvom Discovery sa nesú v podobnom, monochromatickom duchu ako predošlé reklamy, no tentoraz sa zameriavajú predovšetkým na objavovanie novej hudby – jednu z hlavných predností Apple Music oproti konkurencii.

Hlavný minútový spot ukazuje niekoľko známych, či menej známych interpretov s komentárom od speváka Trenta Reznora známeho z Nine Inch Nails, ktorý sa na službe sám podieľal. V tradičnom Apple duchu sa video končí frázou:

“Všetci interpreti, ktorých milujete a budete milovať. Všetko na jednom mieste.”

https://www.youtube.com/watch?v=RrM6rJ9JPqU

Zvyšné dva reklamné spoty sa už zameriavajú výhradne na konkrétnych interpretov a ich hudbu. V tomto prípade ide o speváka Jamesa Baya a DJa menom Kygo, v blízkej dobe však zrejme uvidíme aj ďalších. Obe videá pritom až nápadne evokujú ikonické kampane na hudobný prehrávač iPod, predovšetkým Dylanove Modern Times. Že by sme sa dočkali návratu do čias farebných siluet?

https://www.youtube.com/watch?v=6EiQZ1yLY0k

https://www.youtube.com/watch?v=PXFdspRt3PU

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.