Apple podujatie Spring forward s detailmi o Apple Watch už dnes večer

Dlhé čakanie sa už blíži ku koncu a dnes večer by na špeciálnom podujatí Apple s názvom Spring forward mal zodpovedať všetky otázky ohľadom Apple Watch, vrátane cien za jednotlivé modely, presný termín spustenia predaja a krajiny, v ktorých budú od začiatku dostupné. Podujatie začína o siedmej večer nášho času a bude možné ho sledovať aj naživo na oficiálnych stránkach Apple. Samozrejme, ako zvyčajne, aj dnes môžete očakávať súhrn všetkých podstatných noviniek tohto podujatia aj na MacBlogu.

AKTUALIZÁCIA: Vzhľadom na skorší prechod na letný čas v USA začína podujatie Spring Forward už o šiestej večer nášho času.

komentárov
  1. Milý “Joe”. Aký fail prosím ťa? Zasa hejtuješ zbytočné kecy? Každé smart hodiny s rovnakými funkciami majú rovnakú výdrž +/- pár minút. Či už samsung alebo trebárs garmin. Keď si pustíš gps a záznam dajme tomu behu, tak ti aj hodinky od garminu vydržia pár hodín. Ľahko to nájdeš tu: http://www.garmin.sk/forerunner-10-black-silver_d3660.html – tie vydržia so zapnutou gps cca. 5 hodín. Tak aký fail? Keď hodinky používaš pasívne, výdrž je pár dní. To isté aj iwatch. Keď používaš rozum a nemusíš byť zrovna vedátor, tak je logické, že tak nadupané zariadenie akými iwatch budú v momentálne dostupných technických možnostiach jednoducho dlhšie nevydržia. A porovnávaj porovnateľné. Je jasné, že digitálky, ktoré zobrazujú len čas a dátum vydržia dlhšie ako zariadenie s farebným displejom, gps, množstvom aplikácii a podobne.

    0
    0
  2. Ja nehovorim ze iny vyrobca je na tom lepsie ale o tom ze je to uplna hovadina….
    ….si to obstarat a byt otrokom dalsej isracky:)

    0
    0
  3. Mam niekolko mesiacov Sony Smart Watch 2 a celkom som spokojny. Vydrz baterky je sice vyssia (niekolko dni) ako ta co avizuje Apple, ale to by asi nevadilo. Najviac pouzivam zrusenie prichadzajuceho hovoru s poslanim nejakej template SMS (pocas porady idealne), “vyhladanie” pripojeneho telefonu, nahlad SMS, mail a ostatnych sprav (da sa filtrovat od koho). Ostatne aplikacie su skor na zabijanie casu….aj ked mozno este QR vizitka ma u IT positiv uspech.

    0
    0
  4. Ja mam Sony-Ericsson MBW-150. Cca od 2009. Ked som ich este s C905 paroval. Nebyt toho, ze odisiel na nich display a zaroven som prestal pouzivat Android…tak ich pouzivam do dnes. Resp. do casu kym sa nezacnu u nas predavat apple watch. Velmi mi chybaju notifikacie na zapasti. :(

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.