Apple oznámi najnovšie finančné výsledky koncom apríla

Prvý kalendárny kvartál tohto roku už máme oficiálne za sebou, a tak sa blíži aj pravidelné oznamovanie finančných výsledkov Apple. Stránky venované investorom boli aktualizované a pribudol v nich termín oznamovania finančných výsledkov, ktoré sa uskutoční v pondelok, 27. apríla. Počas konferenčného hovoru budú Tim Cook a ďalší predstavitelia Apple a investorov diskutovať o finančnej výkonnosti Apple v druhom fiškálnom štvrťroku 2015 (prvý kalendárny štvrťrok 2015).

Počas oznamovania finančných výsledkov sa tradične dostávajú na povrch aj zákulisné informácie o predajnosti, dosiahnutých úspechoch alebo plánoch Apple pre ďalšie mesiace. Najväčšia pozornosť bude zrejme venovaná tomu, ako sa z hľadiska predajnosti darilo iPhonom 6 a 6 Plus prvý kvartál po rekordnom poslednom kalendárnom kvartáli 2014. Predaj Apple Watch začína len tri dni pred oznamovaním finančných výsledkov, no informácie o predajnosti sa zrejme ešte nedozvieme.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.