Apple označil Lightning-to-USB Camera za oficiálne kompatibilný

V utorok aktualizoval Apple svoje webové stránky. Lightining-to-USB Camera adaptér bol v tejto aktualizácií obsahu oficiálne prijatý ako “podporovaný” pre iPhone. Nejedná sa o zaradenie úplne nového podporovaného zariadenia ale iba o rozšírenie jeho podpory, pretože iPad ho už dávnejšie oficiálne podporoval.

Počnúc cenou 29$, toto príslušenstvo podporuje zariadenie od iPhone 5 až po iPhone 6s a 6s Plus. Podpora pre iPad sa rozšírila od prvého modelu s Retinou až po najnovší iPad Pro.

Photos-from-camera-to-iPad-large

Zaujímavosťou je, že podpora tohoto príslušenstva sa začala skoršie s vydaním iOS 9.2. Apple však túto skutočnosť na svojich stránkach spomenul až neskôr.

V ten istý deň Apple vydal Lightning-to-SD Card Camera Reader, ktorý nie len že podpruje iPhone ale obsahuje aj USB 3.0 port, ktorý sa prepojí s iPad-om Pro. iPad Pro je v skutočnosti prvé a zatiaľ jediné iOS zariadenie, ktoré podporuje technológiu USB 3.0 no stále má Apple-om patentovaný Lightning port.

Môžeme podotknúť, že Lightning-to-USB Camera vyvára ešte lepší a kvalitnejší pocit z fotenia iPhone-om alebo iPad-om.  V podstate rozšíril úložisko iPhone-u pre fotografie, kedy je úložisko pre fotografie veľmi podstatné.

3dddf5d919c23bcbc229a1ad261b1fed

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.