Apple Music pre Android je údajne už v beta štádiu

Spoločnosť Betabound, ktorá sa zaoberá poskytovaním beta verzií rôznych programov pre svojich členov, začala rozposielať mailové pozvánky pre “exkluzívny” beta test novej streamovacej služby pre Anrdoid – Apple Music. Rovnakú ponuku nájdete aj na na stránkach betabound.com, jedinými podmienkami na prihlásenie do uzavretého beta testu je vlastníctvo telefónu s Androidom a aktívne počúvanie hudby na mobilných platformách.

We’re excited to invite you to come test Apple Music for Android. If you’re a current Android user that would like to join the beta for the new music streaming service, you won’t want to miss this opportunity. To learn more and apply, click the link below. Best of luck! The Betabound team.

apple-music-android-beta

Výberový proces vám následne položí niekoľko testovacích otázok zameraných na hudbu, typu “Keby ste mohli po zvyšok života počúvať len 5 albumov, ktoré by to boli a prečo?”. Ak chcete skúsiť šťastie, prihlásiť sa môžete na týchto stránkach.

Poskytovanie uzavretého beta testu prostredníctvom cudzej spoločnosti je zo strany Applu nepochybne zvláštnym krokom. Ale rovnako zvláštnym krokom je aj vývoj ich prvej Android aplikácie. Prípadný beta test sa však javí v týchto neprebádaných vodách ako nutnosť, aby sa spoločnosť vyhla potenciálnemu fiasku. Koniec koncov, Apple Music nebola najlepšie spravenou aplikáciou ani na domácich platformách.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.