Apple Music: ako zrušiť automatické obnovenie predplatného

Už je to presne tri mesiace, odkedy bola spustená nová streamovacia hudobná služba od Applu a jej trojmesačná skúšobná doba. Ak ste boli medzi ľuďmi, ktorí si službu aktivovali hneď po spustení, máte poslednú šancu rozhodnúť sa, či ju chcete za 6 € mesačne využívať – dnes je totiž posledný deň bezplatnej skúšobnej doby.

Nie ste s Apple Music spokojní, vraciate sa ku konkurencii, či pre vás nie sú streamovacie služby to pravé? Uistite sa, že máte vypnuté automatické obnovenie predplatného. Ak ste tak ešte neurobili, nastavenie nájdete priamo v hudobnej aplikácií na telefóne.

Kliknite na ikonku hlavy v ľavom hornom rohu, následne na Zobraziť Apple ID.

apple-music-subscription1

Po zadaní hesla sa dostanete na nastavenia účtu, pod kategóriou Predplatné stlačte Spravovať a následne vypnite Automatické obnovenie.

apple-music-subscription2

Na rovnakej obrazovke si tiež môžete skontrolovať, kedy vám skúšobná doba vyprší, prípadne koľko za ňu zaplatíte. Rovnako si tu môžete prepnúť typ predplatného – individuálne, alebo rodinné až pre 6 osôb.

Ako ste s hudobnou službou spokojní vy? Nechávate si predplatné aj po skúšobnej dobe?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.