Apple má nový účet na Twitteri

Chýba už len niekoľko málo dní do eventu, na ktorom očakávame predstavenie novej generácie Apple TV, ktorá by mala prísť aj s obchodom s aplikáciami. Včera sa objavil na Twitteri nový účet, kde nám bude Apple prezentovať hry z App Storu.

S tweetom “ Tap. Tap. Hello, world.” nás Apple prvýkrát pozdravil zo svojho účtu s názvom @AppStoreGames. Podľa popisu bude prezentovať všetky zaujímavé novinky z oblasti hier z App Storu. Taktiež mali by sa tam objaviť tipy a rozhovory s vývojármi.

Len pred pár dňami sa objavili zvesti ohľadne herných schopností novej Apple TV. Tá by mala mať ovládač podobný ako má konzola Nintendo Wii a podporované budú aj gamepady, ktorá sa budú dať pripojiť cez bluetooth. Nový Twitter účet sa objavil menej ako týždeň pred začiatkom akcie, na ktorej čakáme hlavne predstavenie nového iPhonu 6s a už spomínanej Apple TV. Tá sa uskutoční už 9.septembra v San Franciscu o 19:00 nášho času.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.