Apple hľadá druhého dodávateľa pre Apple Watch 2

Čínske zdroje vravia o tom, že Apple sa obhliada po ďalšom dodávateľovi Apple Watch, po súčasnom Quanta Computers.

Spoločnosť Apple v súčasnosti jedná s Inventec, Wistron a s jeho primárnym partnerom Foxconn. Tieto informácie citoval DigiTimes na základe Apple Daily pre čínksy jazyk. Daily naznačuje, že hodinky nebudú k dispozícií do konca druhého kvartálu roku 2016, čo sa líši od pôvodných odhadov, ktoré typovali dátum predstavenia na priebeh druhého kvartálu.

Apple plánovalo objednať 6 miliónov hodiniek na decembrový kvartál, no znížili to na 4 milióny, lebo bol nižší predaj. Odhadovali, že predaje do konca roka 2015 dosiahnú 10 miliónov.

O tom, čo by mala nová generácia Apple Watch obsahovať sa vedú polemiky. Najčastejšie sa zastávajú názoru, že bude vylepšená výdrž batérie, displej, a najmä pribudne GPS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.