Aké má Apple plány pre iPad na tento rok?

Fanúšikovia Apple si už za tie roky zvykli na každoročné aktualizácie kľúčových produktov. Apple sa však v niektorých prípadoch snaží zo zabehnutých cyklov oslobodiť, a v iných prináša minimálne aktualizácie, ktoré sa len ťažko dajú považovať za novú generáciu, ako v prípade iPadu mini 3 (v podstate iPad mini 2 s Touch ID). Najnovšie správy teraz naznačujú, aké by mali byť plány Applu pre iPady na tento rok.

Potvrdzujú, že tento rok už konečne príde očakávaný väčší iPad Pro zameraný na kreatívnych profesionálov, ktorí využijú väčšiu plochu napríklad na kreslenie. iPad Air by tento rok nemal priniesť žiadne výraznejšie zmeny, a tak je možné, že v ponuke zostane súčasný iPad Air 2. Podľa správy by mal prísť aj iPad mini 4, no zároveň by malo ísť o posledný malý iPad, ktorý Apple predstaví. Apple sa údajne plánuje sústrediť na väčšie iPady (Air a Pro). Koniec koncov, iPhone 6 Plus má už k iPadu mini celkom blízko

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.