WWDC 2014 začína už dnes!

Už o niekoľko hodín Apple oficiálne otvorí medzinárodnú vývojársku konferenciu WWDC 2014 svojou úvodnou prezentáciou. Práve tá je z hľadiska odhaľovania noviniek v oblasti softvéru, prípadne hardvéru, kľúčová, a očakávajú ju fanúšikovia z celého sveta. Vďaka živému prenosu budete môcť sledovať túto úvodnú prezentáciu aj vy, a to cez oficiálne stránky. Minimálnymi požiadavkami na živý prenos je Safari 4 na OS X 10.6, iOS 4.2, QuickTime 7 na Windows a Apple TV druhej generácie so softvérom 5.0.2.

Dekorácie sú na mieste, konferencia sa môže začať. Zdroj: MacStories

Konferencia bude zameraná najmä na predstavenie nových generácií operačných systémov iOS 8 a OS X 10.10. Očakáva sa však, že Apple predstaví aj ďalšie novinky, ako napríklad novú platformu pre iOS, ktorá zabezpečí vyššiu úroveň kompatibility iOS zariadení s prvkami inteligentných domácností. Špekulovalo sa aj o predstavení nových iMacov, no tieto dohady boli neskôr negované. Priestor bude určite venovaný aj privítaniu Beats a predstaviteľov Jimmy Iovine a Dr. Dre v tíme Apple.

Ako zvyčajne, aj tento rok môžete očakávať súhrn najdôležitejších noviniek z WWDC na MacBlog.sk. Začiatok podujatia je naplánovaný na 19:00 nášho času.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.