Vývojári našli v betaverzii iOS 8.1 odkazy na iPad displej s vyšším rozlíšením Retina HD

Vývojár Hamza Sood objavil v betaverzii iOS 8.1 Beta 2, ktorá je prístupná vývojárom, odkazy na vyššie rozlíšenie pre nové iPady. Ide tak o ďalší dôkaz, že Apple plánuje predstaviť iPady s vyšším rozlíšením. Nie je však zrejmé, či sa vyššie rozlíšenie bude týkať len väčšieho iPadu Plus (12,9″), alebo aj klasického iPadu Air s 9,7″ uhlopriečkou. iPhone 6 aj iPhone 6 Plus prišli s novými displejmi Retina HD, ktoré ponúkajú vyššie rozlíšenie, širšie pozorovacie uhly, lepší kontrast a tenšiu konštrukciu. Dá sa preto očakávať, že aj iPady ponúknu Retina HD. V rozpore s tým je len skutočnosť, že zatiaľ čo displeje iPhonov 6 narástli, v prípade iPadu Air neočakávame väčší displej ako súčasných 9,7″.

Viac o nových iPadoch a ďalších novinkách sa dozvieme už o menej ako týždeň.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.