Voyce – elektronický obojok sledujúci zdravie a aktivitu vášho psa

Výrobcovia pri snahe nájsť medzeru na trhu nezabúdajú ani na našich domácich miláčikov. Voyce je najnovší obojok pre psov, ktorý sleduje zdravie a aktivitu psa, podobne ako fitness náramky pre ľudí. Zabudovaný akcelerometer sleduje, koľko je pes aktívny a koľko odpočíva, vrátane spálených kalórií. Nechýba ani technológia na sledovanie tepovej frekvencie a dýchania vášho psa. Samozrejme, všetky nazbierané dáta sa synchronizujú s oficiálnou aplikáciou pre iOS. Okrem zdieľania na sociálnych sieťach môžu byť údaje o živote vášho miláčika praktické aj pri veterinárnej prehliadke. Obojok vyžaduje prístup k internetu a Wi-Fi kvôli synchronizácii, na jedno nabitie vydrží týždeň.

Voyce bude k dispozícii už toto leto, cena by sa mala pohybovať okolo 300 USD. Viac informácií nájdete tu.

komentárov
  1. Myslím si, že si nemusím kupovať voyce za 300 USD aby som vedel, čo môj Labrador porebuje, nie je to zas také komplikované :) (Navyše už vidím, ako by sme “dokomunikovali” prvý deň hneď ako by s tým vpálil do rieky :D )

    0
    0
  2. toto je podla mna dobre akurat tak pre tie mestske psy, ktore maju na sidlisku vybeh. no neviem si predstavit pouzivat toto na mojom weimarovi dakde v lese pri behani, ked nam ani len den nevydrzala blikacka do tmy co sa upina na obojok.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.