Vessyl – inteligentný pohár, ktorý sa postará o dodržiavanie pitného režimu

Obzvlášť v týchto horúcich dňoch je pitný režim veľmi dôležitý. Ak patríte k tým, ktorí neustále zabúdajú vypiť za deň dostatok tekutín, možno vás zaujme inteligentný pohár Vessyl. Ten dokáže v reálnom čase čase sledovať nielen objem tekutín, ktoré vypijete, ale aj ich obsah. Spoľahlivo rozpozná väčšinu komerčne predávaných nápojov, či už alkoholických alebo nealkoholických, no poradí si aj s domácimi koktejlmi. Na iPhone do desiatich minút nájdete všetky relevantné nutričné hodnoty ako obsah bielkovín, cukrov a tukov, vrátane množstva kalórií. Odhadne aj to, či ste si urobili silnú alebo slabú kávu, podľa obsahu kofeínu. Zo zozbieraných dát vytvorí aplikácia prehľadné štatistiky o tom koľko, a akých tekutín cez deň vypijete. Nechýba možnosť nastaviť si konkrétne ciele ako napríklad množstvo vypitých kalórií. Aplikácia sa pokúša odhadnúť aj to, kedy sa potrebujete hydratovať.

Objem pohára Vessyl je približne 380 ml. Obsahuje aj vrchnák a má zabudovaný displej. K iPhonu sa pripája cez Bluetooth 4.0. Výdrž na jedno nabitie je od piatich do siedmich dní. Nabíjanie však prebieha bezdrôtovo.

Vessyl si môžete predobjednať za cenu 99 USD, neskôr sa bude predávať za 199 USD. Dostupné sú rôzne farby pohárov a vrchnákov. Viac informácií vrátane možnosti predobjednávky nájdete na oficiálnych stránkach.

komentárov
  1. Niekomu uz asi nacisto harasi? Sak sa napijem, ked ma smadi, kua.Uz chybaju len iVidli, aby ste vedeli, kolko ton hnoja ste za den pokydali, iTento vam ukaze, ci ste si dobre vytreli a ked sa mi vybije iPhone, skocim pod vlak, lebo budem totalne vyradeny.

    0
    0
  2. Ako úprimne… neviem si predstaviť že by som po meste pobehoval s nejakým pohárikom ktorý mi ukáže čo som doňho nalial, ktorý bude stáť 250Euro a ked mi padne tak som skončil…
    Nerozumiem o čo autorom ide, okrem profitu. Dalsia vec, aby ste boli zosynchronizovaný museli by ste cez ten hrncek pit vacsinu ak nie vsetky napoje pocas celeho dna… no uznajte :) … kravina

    0
    0
  3. Podla mna je to uzasny napad. Cena je uplne ok. Je to prva verzia, postupne budu vediet robit podrobnejsiu analyzu aky bordel clovek vlastne pije a to je vec za ktoru by som zaplatil aj niekolko nasobne viac. Nakolko vyrobcovia pisu na stitky velmi flaxibilne veci. Takze do buducna rozhodne palec hore.

    0
    0
  4. Ak by clovek videl co obsahuje kazdy napoj tak by zomrel od smadu :-)

    Sport (aj posilovanie) je fajn ak to clovek robi pre radost. Stat sa ale otrokom pocitania kalorii no neviem neviem.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.