V Slovak Telekom si už môžete rezervovať iPhone 6 a iPhone 6 Plus

Slovak Telekom začne predávať iPhone 6 a iPhone 6 Plus 31. októbra. Urobí tak hneď v prvý deň oficiálneho spustenia predaja nových iPhonov na Slovensku. „Slovak Telekom plánuje zaradiť iPhone 6 a iPhone 6 Plus do ponuky v piatok 31. októbra 2014. Ďalšie detaily budú k dispozícii až tesne pred štartom predaja noviniek,“ povedal Michal Korec, hovorca Slovak Telekom. Spoločnosť zriadila na svojej webovej stránke aj špeciálnu sekciu, kde sa môžete zaregistrovať ako záujemca o nový iPhone. Cenu iPhone 6 a iPhone 6 Plus sa však nedozviete. MacBlog.sk oslovil aj spoločnosť Orange. „Urobíme všetko preto, aby sa nový iPhone k našim zákazníkom dostal čo najskôr. Bližšie informácie, ako napríklad ceny, kusy, modely a podobne poskytneme, keď to bude aktuálne,“ povedala Alexandra Piskunová zo spločnosti Orange. Redaktor MacBlog.sk zisťoval aj priamo na predajni Orange, kedy ponúknu svojím zákazníkom nové iPhony. „Chceme ich predávať až vtedy, keď ich budeme mať fyzicky k dispozícii,“ povedal vedúci jednej z predajní. V nemeckom Apple Store sa iPhone 6 16 GB predáva od 699 €, 64 GB od 799 € a 128 GB od 899 €. Cena iPhone 6 Plus 16 GB sa začína od 799 €, 64 GB od 899 € a 128 GB od 999 €.

komentárov
  1. Ceny ostanu nezmenene od minula, 5S sa tiez predavala v 16 GB verzii v nemecku za 699 eur, v ceskom online store to bolo 17 390 Kc co je cca 630-640 eur, taka cena sa da ocakavat aj pri 6.

    0
    0
  2. ja mam objednany z rakuskeho Apple Store, 64gb za 799 eur, pride mi o 5 dni … uvidime, ci bude u nas lepsie cena. Po skusenosti asi nie :(

    0
    0
  3. dobra sprava.. ja musim tak ci tak prolongovat pausal do decembra. Popravde, divim sa ludom kt. si ten telefon kupuju za full cenu, uz tretikrat (6 rokov) si cez retenciu viem vyboxovat 50% zlavu na pausal + zlavnena cena telefonu podla pausalu, len sa treba ozvat – zda sa to len mne vyhodne, alebo co ziskaju ludia kt si kupia telefon za hotovost + tak ci tak platia bud pausal, alebo kredit ?

    0
    0
  4. enko: ako vyboxovat 50% zlavu na pausal? U ktoreho operatora a ako si to riesil, cez infolinku alebo na pobocke? Tiez chcem brat 6 na pausal, pravdepodobne cez Telekom lebo tak som bral aj 5S minuly rok pre jedneho clena rodiny a bolo to vyhodnejsie nez Orange.

    0
    0
  5. ivan: musis byt existujuci zakaznik v telekome a mal by ti koncit pausal, telekom umoznuje zakaznikom zobrat novy telefon/podpisat novu zmluvu o 3-6 mesiacov skor, ako skonci povodna zmluva. Nasledne zavolaj na telekom linku a pytaj si retencne oddelenie, niektori operatori si od teba vazmu cislo a poprosia kolegov z retencnej linky aby sa ti ozvali, ini pracovnici na klasickej linke mozu trochu mudrovat – tym vsak je potrebne pohrozit, resp. ist na nich drzo. Ak ta uz budu kontaktovat prac retencnej linky – mas vyhrane, su tam vacsinou prijemni ludia, das im svoju predstavu a oni ti povedia ci v kombinacii s telefonom ktory pozadujes je dana zlava mozna alebo nie. Moj konkretny pripad spred 2 rokov: pausal podla seba naj 5 s 50% zlavou (platim 15€ mesacne) + iphone 5 – v tom case stale 389€ k tomuto konkretnemu pausalu, na iphone 6 som sa uz pytal vcera – informacie o zlavach k iphone 6 budu mat az 1 den pred zahajenim oficial predaja, pred 2 rokmi som si vytelefonoval vsetky pobocky telekomu v blizkosti az som natrafil na jednu predajnu, kde mali iphone 5, tam som ich poprosil aby mi ho rezervovali do konca prac dna, nasledne som zavolal na telekom linku – retencna linka, povedal som im o tom, ze mam rezervovany telefon na pobocke, pani vygenerovala akysi kod v ich informacnom systeme, siel som na pobocku po telefon a povedal im, ze nech zavolaju priamo na retencne oddelenie, ze im kolegyna poskytne kod na zaklade kt. ti budu uctovat len 50% cenu pausalu, v podstate generovanie kodu na 50% zlavu maju moznost len na retencom oddeleni, preto potrebujes byt dohodnuty s nimi a nasledne si zistit kde maju telefon na predajni – potom je to uz v pohode :) ak cena bude podobna ako je teraz, tak na podla seba 5 naj bude stat iphone okolo 500€, co mi pride este stale fajn, telekom zadotuje telefon sumou cca 200€ + dostanes pausal za 15 € kt je v cenniku za 30 €, v ramci toho pausalu mam 100 minut, 400 sms, 2 gb internet – pricom aj po obmedzeni plnej rychlosti internetu (precerpani 2 gb) je net pouzitelny pretoze aj pri znizenej rychlosti prehrava youtube, soundcloud … a teraz skus najst lepsiu ponuku u konkurencie – myslim ze bez sance

    0
    0
  6. enko:
    neni sa co divit ak niekto si kupuje iPhona za full, kazdy ma svoj dovod. Mne napriklad plati zamestnavatel pausal (na sukromne ucely) v hodnote 45€ “Panter pre narocnych” a kazdy rok a pol mi da novy telefon v hodnote 200-300€ (Android). Cize mam pusal v hodnote rocne 540€ a ja si nemusim platit ziadny pausal a novy Android co dostanem predam za polovicu cez bazar. Takze moj jediny vydavok na telefonovanie je kupa iPhona, v mojom pripade vymena je raz za 3 roky. Plus vzdy sa mi aj nieco vrati pri predaji stareho iPhona.

    0
    0
  7. enko: ja som momentalne u Orange mam taky pausal bez viazanosti za 5e a iphone 4S. Takze chcem brat 6, uvidime v Orange som nejakych 5-6 rokov, aku mi daju ponuku, ale mam napr rodinneho prislusnika kt ma Telekom neviem ci nie 14 rokov… A ma momentalne 5S brany v decembri 2013 tiez na pausal. Inak retencia znamena co presne? Ze ak neplatis zoberu ti telefon? Skusim sa opytat ci mi to nevedia urobit na toho rodinneho prislusnika tu retenciu. Lebo mame aj 100MB/s opticky net od Telekomu, pevnu linku atd a spokojnost :) Orange neverim ze nieco vymysli…

    0
    0
  8. Ivan: v orange si nevies sice vydobit zlavu na pausal, ale zato si vies cez ich retencnu linku vydobit bomba zlavu na samotny telefon. V januari som to riesil s kamaratom, ktoremu dali pri pausale okolo 40€/mesacne zlavu na telefon 330€.

    0
    0
  9. Ivan, retenčné oddelenie je také, ktoré má za úlohu udržanie existujúcich zákazníkov. Ale ak máš paušál v hodnote 5€ tak tam ani nevolaj, nie si pre nich dobrý zákazník, pretože im vlastne znižuješ ARPU (pokiaľ si ešte pamätám z čias, keď som tam pracoval, bolo vyššie ako 5€). Nejde o to ako dlho si u nich, za 6 rokov by si im nezaplatil ani polovicu z ceny telefónu. Akú chceš potom zľavu na telefón, za čo? ;-)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.