V polovici októbra sa iPhone 6 začne predávať aj v Číne

Záujem o iPhone 6 a iPhone 6 Plus je stále obrovský, a preto je vo väčšine predajní vypredaný, no napriek tomu Apple aj naďalej rozširuje počet krajín, v ktorých sú tieto novinky dostupné. Už v piatok, 17. októbra, sa spustí predaj iPhonu 6 (Plus) aj na jednom z najdôležitejších trhoch – v Číne. Pomerne rýchlym rozšírením dostupnosti do Číny sa Apple podarí aspoň trochu obmedziť čierny obchod, ktorý v krajine s iPhonmi, ktoré ešte oficiálne dostupné nie sú, prekvitá. Telefóny budú k dispozícii v Apple obchodoch, online alebo u troch hlavných operátorov. Predobjednávky začínajú v piatok, 10. októbra. Spustenie predaja by prišlo možno aj skôr, ak by Apple nemusel získavať v krajine špeciálne licencie kvôli bezpečnostným obavám Číny.

Pomaly, ale isto, sa začínajú hýbať veci s novými iPhonmi aj u nás. Apple oneskorene aktualizoval české stránky a pridal na ne informácie o iPhone 6 (Plus). Presný termín spustenia však zatiaľ nebol zverejnený, a tak sa dočítate, že „termín dostupnosti doplníme už čoskoro“.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.