V piatok sa začne predávať iPhone 6 a iPhone 6 Plus

Od 9. hodiny 31. októbra si môžete kúpiť iPhone 6 a iPhone 6 Plus v predajniach najväčšieho predajcu Apple na Slovensku iStores Apple Premium Reseller. iStores už minulý piatok aktivoval na svojom webshope možnosť predobjednať si iPhone 6 a iPhone 6 Plus. Svoj nový iPhone si tak môžete už v piatok od 9.00 pohodlne vyzdvihnúť v niektorej z predajní iStores v nákupných centrách Polus Bratislava, Galeria Trnava, Europa Banská Bystrica a Aupark Košice. Prvých 100 zákazníkov získa k svojmu iPhonu zadarmo aj kvalitné tenké sklo na ochranu displeja pred mechanickým poškodením v hodnote 25 €. Akcia sa týka aj tých zákazníkov, ktorí si iPhone 6 a iPhone 6 Plus predobjednajú.

komentárov
  1. To sklo len pre drevá :-D
    Ja mám iP4S už 3 roky a jediné čo na ňom mám je prednú a zadnú fóliu.
    Kamoš kupoval na One+ takéto sklo a na to aké je “tenke” dosť váha zariadenia išla hore.

    0
    0
  2. Telefony predavaju o 10,- € drahsie ako ostatni, takze kvalitne tenke sklo “zadarmo” nie je celkom zadarmo :-(

    0
    0
  3. @zittrone Ceny za ktoré sa iPhone predáva sú rovnaké u každého autorizovaného predajcu. To znamená, že v rámci SVK ich nepredávajú o 10€ drahšie ako bolo mylne naznačené ale zato k nim dávajú sklenenú fóliu zdarma.

    „ostatni“ nie sú tak celkom ostatni :–(

    0
    0
  4. @Pacho
    cena v apple store .de .at, nay, datart, telekom atd. je napr. pri iphone 6 plus 64GB 899,- € “autorizovany predajca” iStores ho predava za 909,- €

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.