V iOS 8 si budete môcť nainštalovať alternatívne klávesnice

Zbožné prianie množstva používateľov iOS zariadení sa stalo skutočnosťou. Vďaka novinkám, ktoré Apple s iOS 8 prináša pre vývojárov, si totiž budú môcť nainštalovať alternatívne klávesnice. Tie budú následne používané naprieč celým systémom. Apple pritom myslí aj na bezpečnosť, a tak tieto alternatívne klávesnice nebudú mať prístup k internetu bez toho, aby ste ho vy sami potvrdili. Na jednej strane to môže obmedziť ich funkčnosť, no na druhej strane tak budete mať istotu, že sa informácie o tom, čo píšete, nedostanú do nesprávnych rúk.

Alternatívne klávesnice si budete môcť zvoliť už aj na iOS

Alternatívne klávesnice ste si na iOS mohli vyskúšať už aj doposiaľ, no zatiaľ chýbala možnosť nastaviť ich pre celý systém. V praxi ste ich tak mohli používať len v konkrétnej aplikácii, ktorá ju používa.

komentáre
  1. V ios 9 sa možno dočkáme novinky že budeme môcť nastavovať aplikácie z AppStore za primárne teda Safari nahradiť icab-om alebo oplayer ako video prehravac.

    Verím že to tak bude :-)

    0
    0
  2. @tom, da sa ked nejaky developer zaregistruje pod svoje konto tvoje zariadenie.
    inak si len bricknes phone :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.