V Číne už nie je problém kúpiť “iPhone 6”

Čínsky trh je známy množstvom napodobnením najrôznejšich produktov, pričom tu často zoženiete aj imitáciu tovaru, ktorý sa ešte ani nepredáva. Takým prípadom je aj iPhone 6 – ten sa už na čínskom trhu s imitáciami predáva napriek tomu, že Apple novú generáciu ešte ani len nepredstavil. Imitácia pomerne verne kopíruje dizajn Apple a je v súlade so špekuláciami o tom, ako by mal nový iPhone so 4,7″ displejom vyzerať. Aj keď to tak na prvý pohľad nevyzerá, napodobneniny využívajú Android.

komentáre
  1. Viralna reklama jak prasa.
    Apple s iPhonom uz iba drzi smer a snazi sa vyuzivat vietor (4,7″) na co najdlhsiu jazdu. Boom bude robit asi az na inom produkte, aj ked iPhone bude mat co povedat este dlllho – kym ludia budu vyuzivat mobily :)

    Inak zachytili ste iRing koncept? Ak sa stane raz zazrak v segmente baterii a zlacnia sa nano technologie, tak to je tiez pekna cesta ;)

    0
    0
  2. V Cine (Shanghai) mi nukali na predaj iPhone 6 uz v maji 2013, nijako ma to neprekvapuje ze “uz teraz” sa da “realne” kupit :D

    0
    0
  3. nemyslim si ze s velkostou display-a sa zvacuju aj ikony aplikacii. Konkurenica zvacila na smartfonoch display na 6 palcovy, cim sa zvysilo aj rozlisenie. NA videu su ikony prilis velke. ked apple vyda novy iphone s 6 palcom, tak asi zvysi aj rozlisenie – si myslim.
    Ktory android ma take velke ikon ?
    Cina komiruje vsetko – a ovladne aj nau krajinu. Ved otvaraju len same cinske megamarkety – aspon u nas v meste.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.