Už v júni si budete môcť vydražiť originálne farebné logá Apple z centrály Apple

Fanúšikovia Apple si budú už čoskoro môcť vydražiť ďalší zberateľský kúsok. Už v júni sa totiž budú v britskom aukčnom dome Bonhams dražiť pôvodné farebné logá Apple hneď v dvoch veľkostiach – 116 × 124 cm a 83 × 91 cm. Väčšie logo je vyrobené z peny, menšie z laminátu. Tento dizajn loga zdobil exteriér centrály Apple v rokoch 1977 až 1998. Dva konkrétne kúsky, ktoré budú k dispozícii v aukcii, získal v roku 1997 dlhoročný zamestnanec Applu. Vzhľadom na to, že boli umiestnené v exteriéri, sú mierne opotrebované, avšak ich zberateľskú hodnotu to ešte zvyšuje. Ich predajná cena sa odhaduje na 10 až 15 tisíc USD. Podrobnosti o aukcii nájdete priamo na stránkach aukčného domu Bonhams.

Originálne logá Apple kedysi zdobili centrálu Apple. Zdroj: Bonhams

Ak vás zaujímajú ďalšie podrobnosti o logách Apple, určite si prečítajte náš článok: “”:https://www.macblog.sk/…ie-1637.html

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.