Unikli ďalšie časti iPhonu 6

9to5mac nedávno informoval o ďalších uniknuých častiach z pripravovaného iPhonu 6. Tentokrát sa jedná o dva predné panely v čiernej a bielej farbe, kompletné so sklom a elektronikou. Model sa čiastočne podobá na súčasný iPhone, ale je jednoznačne väčší, má okrúhlejšie hrany a tenší priestor okolo displeja. Panely boli zverejnené na taiwanskom webe appleclub.com.tw.

Zdroj: appleclub.com.tw svetlo sveta sa z overeného zdroja dostal aj zadný kryt, ktorý je celý z hliníka, na miestach vyplnený plastovými pásikmi a oblejšie rohy by mohli zapadať do vyššie spomínaného predného panelu. Zadná časť unikla samostatne, s otvorom na Apple logo, blesk a  kameru. Potencionálne do nej sedí aj oddelené jabĺčko, ktoré uniklo spolu s ďalšími menšími súčiastkami cez francúzsky portál Nowhere Else. Je špeciálne zlievané oddelene od zadnej časti iPhonu.

Zdroj: nowhereelse.fr.

Pokiaľ by išlo o autentické kúsky, čo nie je nepravdepodobné, tak by sme si mohli poskladať celkom jasnú predstavu nového iPhonu, ktorý má byť uvedený na trh už v septembri. A pokiaľ sme leniví si predstavovať sami, môžu nám k tomu pomôcť modely Martina Hajeka alebo nasledujúce video.

komentáre
  1. no nazor si urobim nan az vyjde…zatial to vyzera tak, ze revolucia sa nekona, od 4ky idu postupnou prirodzenou evoluciou. Zrejme to tam uz vsetko pevne maju v rukach hlavne obchodnici a vizionari po smrti Steva su uz v uzadi

    0
    0
  2. neverim, ze iPhone 6 bude takyto skaredy.

    @hurri. revolucia sa ani konat nebude. smartfony prisli do stadia, kedy uz ziadne bombasticke veci nevymyslia. aspon nie tak skoro. neda sa kazdy rok urobit zmena ako bol prvy iPhone (oproti vtedajsim telefonom), alebo zmenu, akou bola retina u iPhonu 4. mne stacia aj zmeny ako touch ID (vyborna feature), alebo vykonove zmeny (ktore su naozaj velke ked si oprovnas predchadzajuce modely).

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.