Transcend predstavil rozšírenia SSD diskov pre MacBook Air a Retina MacBook Pro až na 960 GB

Spoločnosť Transcend predstavila nové sady pre majiteľov MacBookov Air a Retina MacBookov Pro, ktoré im umožnia rozšíriť úložný priestor až na 960 GB. Pod názvom JetDrive SSD Upgrade Kit sa skrýva kompletná sada na výmenu disku vrátane inštrukcií a potrebných nástrojov. Nemusíte sa ani obávať toho, čo so starým, originálnym SSD diskom, ktorý ste mali v MacBooku. V balíčku totiž nájdete aj hliníkové puzdro, ktoré pôvodný disk premení na externý disk s podporou USB 3.0. K dispozícii je aj päťročná záruka.

JetDrive SSD Upgrade Kit je kompatibilný s MacBookmi Air do roku 2012 a Retina MacBookmi Pro z roku 2012. Pre MacBooky Air a Retina Macbooky Pro vyrobené v mid-2012 sú dostupné kapacity 240, 480 alebo 960 GB. Staršie MacBooky Air (late-2010 a mid-2011) podporujú maximálne 480 GB. Nejde však o PCIe disky, a tak nepodporujú najnovšie MacBooky Air a Retina MacBooky Pro z roku 2013. Viac informácií a popis jednotlivých verzií nájdete na oficiálnych stránkach.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.