Toto sú nové ceny za úložný priestor iCloud

Spolu s iOS 8 a OS X Mavericks dostane iCloud novú funkciu iCloud Drive – budete si tu môcť ukladať ľubovoľné vlastné súbory. Viac možností však prináša aj väčšie nároky na kapacitu, a tak možno budete uvažovať nad tým, že si doprajete viac priestoru. Apple aktualizoval cenník a ten v súčasnosti vyzerá nasledovne:

  • 5 GB – zadarmo
  • 20 GB – 0,99 EUR/mesiac
  • 200 GB – 3,99 EUR/mesiac
  • 500 GB – 9,99 EUR/mesiac
  • 1 TB – 19,99 EUR/mesiac

Plánujete si priplatiť za rozšírený úložný priestor iCloud? Ktorá kapacita vám vyhovuje? Alebo radšej využijete online úložiská ponúkané konkurenciou ako Google, Microsoft či Dropbox? Podeľte sa o svoje názory s ostatnými v diskusii pod článkom.

komentárov
  1. Ja uz mam nejaku dobu 20GB plan (na iPhone a iPad zalohy) a ked vyprsi, urcite idem na 200GB. Drahe oproti DropBox-u, ale ulozit nieco na DB ked Je ta Kundoliza v spravnej rade DB je ako zavesit to na Facebook.

    0
    0
  2. Osobne mi stačí zatiaľ 5GB free iCloud, nakoľko mám zaplatený Dropbox aj Box.net

    Ale cena 1Euro za 20GB/mesiac mi príde veľmi fajn.

    0
    0
  3. kupil som hned 200GB (doteraz som mal zaplatenych 15GB, obcas to uz nestacilo na ulozenie zalohy iPhonu), ked pride novy OS X tak dam zbohom Dropboxu a iCloud bude moje jedine cloudove ulozisko.

    0
    0
  4. uz som presiel na 20gb tarif pre icloud photo library, co znamena, ze mam fotky v cloudu a uvolni sa mi miesto v iphonu, pripadne mam ku vsetkym fotkam pristup zo vsetkych apple zariadeni.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.