Takto by mali vyzerať puzdra pre nové iPhony 6

Väčšina puzdier a makiet nového iPhonu 6 sa sústredí okolo uhlopriečky displeja 4,7″. Podľa špekulácií však má byť o niečo neskôr dostupný aj iPhone 6 s 5,5″ displejom. Stránky Nowhereelse.fr publikovali fotografie puzdier pre obidve uhlopriečky nového iPhonu 6, vrátane ich rozmerov. iPhone 6 so 4,7″ displejom by mal mať na výšku 138 mm, na šírku 67 mm. Väčší model s 5,5″ displejom by mal mať na výšku 157 mm a na šírku 81 mm. Na týchto fotografiách je iPhone 6 s 5,5″ displejom označovaný ako iPhone 6s.

Puzdra na iPhone 6
komentáre
  1. Uvaha, bolo by asi aj fajn, ak by cyklus iTelephonu upravili na 2 roky s tym, ze 6 a vacsi 6s pojdu von s odstupom, aby si priamo nekonkurovali. A na rocny update prejde nejaky NOVY (new, neue, 新) bestseller. Uz konecne…

    0
    0
  2. Tie velke telefony su podla mna vecou a hnusom samsungu. Mam 5s a 4″ mi bohate stacia jedina vec co mi vadi je kazdodenne nabijanie. Bud rapidne zrychlit nabujanie alebo predlzit vydrz. Maximum 4,7″ iba moj nazor.

    0
    0
  3. mne sa najviac paci 5C momentalne, podla mna ten plast je odolnejsi ako hlinnik a dizajnovo su super :-) som zvedavy na 6C :-)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.