Takto by mal vyzerať menší model iPhonu 6

Do predstavenia iPhonu 6 už ostávajú menej ako tri týždne, a tak stúpa aj množstvo jeho súčiastok, ktoré sa už dostali do obehu. Vďaka uniknutému prednému a zadnému krytu sa stránkam feldvolk.com podarilo ich spojením vytvoriť fotografie, na ktorých s najväčšou pravdepodobnosťou vidíme dizajn menšieho iPhonu 6 so 4,7″ uhlopriečkou. iPhone 6 by mal priniesť oblý dizajn a ešte tenšie telo s jemnými hranami. Na prvý pohľad preberá dizajn iPadu mini, Air a iPodu touch. Ide však o súčiastky z výroby, ktoré ešte nie sú vo finálnom štádiu, a teda k cieľovej podobe im chýbajú ešte jemné úpravy.

iPhone 6 súčiastky

Bočná strana iPhonu 6

iPhone 6 súčiastky

Pohľad odspodu

Všetky uniknuté súčiastky a ich fotografie sa týkajú väčšinou menšieho 4,7″ iPhonu 6. Podľa špekulácií by mal Apple predstaviť aj väčší, 5,5″ model, ktorého predaj však zrejme začne až neskôr, zrejme kvôli obmedzeniam vo výrobe.

komentárov
  1. Som rád, že Apple konečne dbá na ergonómiu, ostré okraje v prípade iPadu 2-4 boli pri držaní jednou rukou niekedy ako za trest. Z iphonov iPhone 3G sa mi vždy držal najlepšie. Takže super – konečne návrat oblých hrán. Trochu mi príde, že sa Apple vydal retro cestou, dosť ten dizajn pripomína prvý iPhone, čo je len dobre.

    0
    0
  2. Po 3g a 4s som presiel minuly tyzden na android a zatial mi nic nechyba. Neocakavam ze Apl prinesie nieco specialne, teda okrem ceny…

    0
    0
  3. Dizajn fajn, ale mohli radsej zachovat povodnu velkost displeja a popri tom urobit vacsiu verziu, ak si ju ziada trh. Dufam, ze mensi iPhone nebude osekany o funkcie, pripadne nebude mat horsi fotak ako vacsi model.

    0
    0
  4. a za toto 600e? :D by mi muselo riadne ebat v gebuli :D ale tak apple ovce kupija aj za posledne centy co maju v bundach len aby boli IN :D

    0
    0
  5. Flex – preco by som si ho mal kupovat za posledne centy? Mozem si kupit z jednej vyplaty 3 nove iPhony a aj tak si ho nekupim, pretoze je pre mna velky a tie zadne pasiky ma odradzaju. To, ze vy androidaci sa zmozete maximalne na robotu za pasom a nadavanie v diskusiach je vas problem. Mali ste sa lepsie ucit.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.