Sygic predstavil novú generáciu svojej iOS navigácie

Slovenská spoločnosť Sygic uviedla novú generáciu svojej aplikácie Sygic GPS Navigation. Výsledkom trojročnej práce má byť intuitívne používateľské rozhranie zladené s prostredím iOS. Sygic GPS Navigation ponúka 3D offline mapy (bez potreby pripojenia na internet), hlasovú navigáciu vo viac ako 40 jazykoch, upozornenia na meranie rýchlosti, radenie v pruhoch zložitých križovatiek, informácie o premávke a mnoho ďalšieho. Základné TomTom mapy vrátane aktualizácií a plánovania trás sú používateľom k dispozícii navždy zdarma. Prémiové funkcie si môžete dokúpiť priamo v aplikácii.

Sťahovať môžete zadarmo z App Store.

komentárov
  1. Rozmýšľal som na kúpou tejto navigácie. Prišiel som však na to, že google navigácia ma zatiaľ dostala všade, kde som potreboval. Má zmysel kupovať navigáciu ? v rámci paušálu mám 250 MB voľných dát v rámci roamingu. Viete mi niekto povedať koľko asi zožerú google mapy ? ďakujem

    0
    0
  2. Ahoj,

    nevite jak je to tedy s temi updaty? Hledal jsem na jejich webu, ale nic. Znamena to, ze je brano jako novy produkt a upgrade tedy nebude?

    Prislo by me to nefer k lidem, kteri aplikaci koupili a i doporucovali v dobe, kdy Sygic jeste nic neznamenal. Ze by s jidlem proste rostla chut?
    V tom pripade jsem, s nimi skoncil. A az budu mit chut uphradovat, tak na neco jineho.

    Pavel

    0
    0
  3. no ja by som tiez celkom rad vedel co je toto zac, pouzivam sygic uz niekolko rokov, som velmi spokojny, takze by som mal rad ich najnovsiu verziu.. ale ziadny update mi to nikde nepise.. :-/

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.