Svetový rekord v písaní na dotykovej obrazovke sa podarilo prekonať na klávesnici Fleksy pre iOS

Virtuálna klávesnica Fleksy sa pýši najmä rýchlosťou a presnosťou. V máji tohto roku na nej bol vytvorený nový svetový rekord v rýchlosti písania na dotykovej obrazovke. Zadanie štandardizovaného textu z Guinessovej knihy rekordov vtedy zabralo na Samsungu Galaxy S4 18,19 sekúnd. Teraz sa však s touto klávesnicou nainštalovanou na iPhone 6 Plus podarilo tento rekord ešte prekonať. Nový svetový rekord je tak len 17 sekúnd. Guinessov rekord bol prekonaný tým istým Brazílčanom, ktorý stanovil ten predošlý – Marcel Fernandes Filho.

Klávesnicu Fleksy pre iOS 8 si môžete stiahnuť z App Store (0,89 EUR).

Svoju rýchlosť si potom môžete odskúšať aj vy – za koľko sekúnd napíšete na dotykovej klávesnici nasledovný text?

~~The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human.~~

komentáre
  1. The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human.

    3 sekundy – copy – paste :-)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.