Súťaž o krabicovú verziu ESET Cyber Security Pro sa skončila, poznáme víťaza

Server MacBlog.sk prináša ďalšie meno výhercu. Krabicovú verziu ESET Cyber Security Pro v hodnote až 49,90 € vyhral Alexander Brecko z Košíc. Srdečne blahoželáme.

Drvivá väčšina zúčastnených správnbe uviedla, že Apple za sedem rokov predal 500 a viac miliónov iPhonov.

Cenu do súťaže poskytla spoločnosť ESET. Viac informácií o jej antivírusovóm riešení pre Mac OS nájdete tu.

Produkt ESET Cyber Security Pro pridáva k vstavaným bezpečnostným vlastnostiam spoločnosti Apple ďalšie vrstvy ochrany. Medzi kľúčové nové funkcie patrí anti-phishingový modul, ktorý rozširuje ochranu aj na multiplatformové phishingové útoky a ESET Social Media Scanner chrániaci používateľov Facebooku a Twittera.

komentárov
  1. Neviem kto by si chcel nechat spomalovat Mac zbytocnym antivirusom, zatial to skutocne nema ziadne opodstatnenie instalovat.

    0
    0
  2. Chlapci, neprezradzajte vsetko!
    Nechajte eset, nech prispeje na dobry blog, co tak radi navstevujeme.
    My aj tak vsetci vieme, preco robime na mackoch ;)

    0
    0
  3. ESET je marketingova firma, nie antivirova :) Mimo toho je eset pre mac jedna velka katastrofa co sa tyka rychlosti …nechapem naco by si to vobec kto instaloval :)

    0
    0
  4. @zdeno az ty prestanes pozerat porno na pofidernych strankach a stahovat javove subry tvariace sa ako kodeky a pytajuce si administratorske prava tak pochopis ze ti anitivirus netreba

    0
    0
  5. zdeno vidim ze tebe linux a os x asi iba z citania nahana strach . ty si iny operacny system ako kradnuty windows co mas doma nepouzival ze?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.