Studenou vodou sa už oblieva aj Samsung Galaxy S5, vyzýva iPhone a ďalších

Virálna kampaň na zvýšenie povedomia o amotrofickej laterálnej skleróze (ALS), tzv. Ice Bucket Challenge, už pobláznila celý svet. Vedrom studenej vody sa už poliali takmer všetky známe osobnosti, od technologickej špičky akou sú Tim Cook či Phil Schiller z Apple až po politikov, ako napríklad Andrej Kiska, náš súčasný prezident. Teraz sa už vodou oblial aj smartfón Galaxy S5. Samsung využíva túto kampaň opäť po svojom a našiel si v nej zámienku, ako sa nenápadne vysmiať konkurencii. V krátkom videu vidíte, ako sa studenou vodou oblieva Samsung Galaxy S5, a ďalej vyzýva, aby to isté urobili smartfóny iPhone 5s, HTC One M8 a Nokia Lumia 930.

Ako zrejme tušíte, Samsung Galaxy S5 je jediným zo spomínaných smartfónov, ktorý sa môže pochváliť vodeodolnosťou s certifikátom IP67 (až pol hodiny môže byť smartfón takmer meter pod vodou. HTC One M8 a Nokia Lumia 930 majú podľa výrobcov tiež istú vodeodolnosť, no podobný certifikát a možnosť ísť s nimi pod vodu neponúkaju.

komentárov
  1. By som bol zvedavý či aj ťamťung prispieva na rôzne dobročinné účeli ako apple a či vôbec prispeli týmto videom aj 10$ alebo 100$ :D
    Lezú mi na nervi tý blbci čo sa len lajkujú na fejsbúku s týmito videami a neprispeli ani cent v domienke že je to len nejaká “haluz” dnešnej doby ako kačacie špúlenie, fotenie sa pred zrkadlom s bleskom, zdielanie toho čo kto ziedol na obed alebo akú má náladu a podobné stupídnosti. FB zaplavujú tieto videá plné oblievajúcich sa teenagerov, ktorý nechápu vlastne ani wo-co-gou :D

    0
    0
  2. Gen ako urcite vieme, par rokov dozadu Jobs v Apple zrusil akekolvek prispevky na akekolvek dobrocinne ucely, tak moc v tomto smere neries… takisto, ako neriesili cokolvek Green a ECO. To vsetko sa zmenilo len poslednych 5 rokov, ak nie menej.
    Kubko ma asi dojem, ze puzdra sa robia len na iphoony, vtipne (a naivne). Btw, ide o telefon, ludia co robia vucket challenge sa tiez neobliekaju do neoprenov, vsakze :-)

    0
    0
  3. EXO, Jobs je po smrti necelé 3 roky keď už také niečo tvrdíš. A neviem o tom nič že by zrušil všetko ECO a GREEN. Viem že nebol za Afriku a podobné paliarne peňazí vyhodené do luftu. Ohľadom liečby rakoviny a podobných vecí už prispieval, len sa s tým nikdy nikde nechválil ako každý kto na to prispieva v rámci vlastnej propagácie.

    0
    0
  4. S tou vodotesnosťou to nie je tak rúžové ako by si ťamťung želal. Utopiť telefón je veľmi jednoduché.
    Uživatelé Galaxy S5 si stěžují na to, že do jejich smartphonů vniká voda. Samsung přitom tvrdí, že telefon by měl přestát koupel metr pod hladinou po dobu půl hodiny.
    I když je nejspíše postižen jen nepatrný zlomek přístrojů, při milionových objemech prodaných mobilů se jedná o poměrně velké množství uživatelů, kteří si na potíže stěžují.
    Zadní kryt nového Galaxy S5 je na své vnitřní straně vybaven těsněním, které má zabránit průniku vody do jeho útrob. U neupřesněného počtu kusů ale došlo k výrobní vadě, a těsnění z toho důvodu neplní svou funkci tak, jak by mělo.
    Na problém s netěsností Galaxy S5 upozornil i redaktor známého technologického serveru phandroid.com. Rob Jackson smartphonu dopřál koupel v záchodové míse a umyvadle, když však nahlédl pod jeho skořápku, zjistil, že voda pronikla nejen k akumulátoru, ale i do fotoaparátu a pod displej.
    Tak a je to oficálne, nič nie je dokonalé.

    0
    0
  5. Sharki: A čo iné by sa dalo čakať od šamšuntu? Nepodarok, nič iné. Je to len ich wow faktor, ktorým namotajú hlúpych ľudí čo si to kupujú. Už len ktoré individum to berie ako vlastnosť telefónu, ktorú naozaj využije? Ja vôbec nie. Neviem už len aký magor by sa s telefónom kúpal a pod. Jediné využitie je, ak vonku prší, ale tých pár kvapiek keď idem a kráčam telefónu vôebc neuškodí.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.