Stratus – nový herný ovládač pre iOS 7 od SteelSeries

Obľúbenosť iOS zariadení ako prenosných herných konzol netreba pripomínať. Uvedomuje si to nielen Apple, ktorý pripravil pre herné ovládače v iOS 7 lepšie podmienky, ale aj samotní výrobcovia herného príslušenstva. Po výrobcoch Logitech a MOGA prináša svoj herný ovládač aj ďalšie významné meno v tejto branži, SteelSeries. Na rozdiel od spomínaných ovládačov však ide o bezdrôtový gamepad Stratus podobný ovládačom pre herné konzoly. K iOS zariadeniu sa namiesto Lightning portu pripája cez Bluetooth, pričom na jedno nabitie vydrží vyše 10 hodín. Navyše, na iOS zariadení si môžete zahrať aj s vašimi kamarátmi, naraz môžu byť pripojené až štyri ovládače. V balení nechýba ani ochranné puzdro, ktoré slúži aj na lepšie držanie ovládača, ktorý je kvôli mobilite relatívne malý.

SteelSeries Stratus je dostupný v rámci predobjednávok v čiernom a bielom prevedení. Cena je rovnako ako pri ostatných ovládačoch nastavená relatívne vysoko, jeden ovládač stojí 99,99 USD. Viac informácií nájdete na oficiálnych stránkach.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.