Strategická hra Anno už čoskoro aj na iPade

Fanúšikovia strategických hier na PC zrejme dobre poznajú sériu Anno. Ide o sériu strategických budovateľských hier, ktorú odštartoval prvý diel v roku 1998. Ubisoft oznámil, že už čoskoro prinesie túto originálnu časť aj na iPad. Mala by byť plne prispôsobená dotykovému rozhraniu iPadu s vylepšenou grafikou. Rovnako ako originál ponúkne hráčom plnohodnotný zážitok z kolonizovania neobývaných ostrovov, rozširovania svojej pôsobnosti, získavania potrebných zdrojov, udržiavania obchodných ciest a podobne. Ubisoft však zatiaľ nezverejnil žiadne podrobnosti o dostupnosti ani cene hry okrem toho, že ju môžeme očakávať „už čoskoro“.

Budovateľská stratégia Anno už čoskoro aj pre iPad. Zdroj: TouchArcade

komentáre
  1. zatial najlepsia strategia co som hral na ipade bola Anomaly 2 Anomaly Korea, super zabava, grafika, nema to chybu a nenudi po case :-)

    0
    0
  2. Dufam, ze to nebude mat ten sprosty free-to-play model, kde musim 6h cakat na dalsiu hru a ak chcem pokracovat, tak treba platit, alebo zdielat na facebook.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.