Špekulácie opäť naznačujú dve uhlopriečky nových iPhonov – 4,7″ a 5,6″

Ďalšie špekulácie, tentokrát z taiwanských zdrojov blízkych výrobe, naznačujú, že Apple plánuje tento rok predstaviť nový iPhone hneď v dvoch rozmeroch displejov – 4,7″ a 5,6″. Na tieto rozmery poukazovali už viaceré správy, no táto pridáva niekoľko zaujímavostí. Jednou z nich je, že iba väčší model by mal využívať zafírové sklá z továrne Applu, pričom pôvodne sa predpokladalo, že ich Apple zatiaľ využije iba na hodinky iWatch. Menší, 4,7″ model, by mal aj naďalej používať sklo Gorilla Glass.

Jeden z mnohých konceptov nových iPhonov. Zdroj: Today’s iPhone

Úplnou novinkou tejto správy je aj informácia o tom, že väčší model iPhonu by mal byť experimentálnym produktom, ktorý nebude niesť názov iPhone. Zmena názvu, ako napríklad v prípade iPadu Air, síce príchádza do úvahy, no zavedenie nového názvu pre telefón sa zdá byť nepravdepodobné.

komentárov
  1. zaobleny dizajn – ok, neriesim, vacsi display – ok, ale len za cenu ze sa nezvacsia rozmery telefonu 0,5″ by snad do existujuceho telefonu este islo dat, alebo nie ?

    0
    0
  2. Ak bude iphone iba v tychto 2 rozmeroch tak to bude dost sklamanie, pretoze menit cely satnik kvoli vacsim vackom na telefon sa mi vobec nechce

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.