SimCity si konečne budete môcť zahrať aj bez pripojenia k internetu

Electronic Arts (EA) oznámili, že po roku od vydania SimCity teraz pridajú do tejto hry offline režim. Doposiaľ totiž EA vyžadovalo, aby bola hra pripojená k oficiálnym serverom. To v kombinácii s obrovským záujmom spôsobilo, že uvedenie pre PC ani Mac sa nezaobišlo bez komplikácií kvôli preťaženým serverom. Pred rokom však EA trvalo na tom, že pridanie offline režimu by bolo veľmi náročné. Dnes už sú problémy s pripojením k serverom minulosťou, no EA napriek tomu vyhovie požiadavke niektorých hráčov, ktorí chcú hrať offline. Offline režim príde v bezplatnej aktualizácii „Update 10“. Hráči tak budú mať k dispozícii všetok stiahnutý obsah kedykoľvek a kdekoľvek, kde hrú zapnú, aj bez internetového pripojenia.

SimCity sa predáva cez oficiálny obchod v štandardnej verzii za 40 EUR a v deluxe edícii obsahujúcej aj rozšírenie Cities of Tomorrow za 60 EUR. Licencia platí pre Mac aj PC verziu hry. Pri troche snahy sa však dá táto hra kúpiť aj výrazne lacnejšie.

komentárov
  1. Na Mac sa Sim City nepredava na ziadnom mediu. Da sa kupit a nasledne stiahnut len z netu. Cize Tesco a pod. zabudnite. Je to len pre Windows

    0
    0
  2. Ak chce majiteľ Mac-u krabicovú verziu, tak si môže kúpiť lacnejšiu PC verziu a potom po prihlásení do Originu len zadať kód práve kúpenej hry a dostane k dispozícii možnosť si stiahnuť aj Mac verziu na svojom Origin profile.

    http://help.ea.com/en/article/simcity-for-apple-mac-faq/

    “6. If I have both a PC and a Mac, do I have to purchase two copies of the game if I want to play on both systems?
    All players who registered their copy of SimCity will have access to both the PC and Mac versions of the game through Origin. Only one Origin account can be logged in at a time. No additional purchases are necessary.”

    “7. If I previously purchased a copy of SimCity for PC, do I need to purchase a copy for Mac, too?
    All players who previously purchased a copy of SimCity for PC will find the Mac version already pre-entitled in their Origin accounts in August. No additional purchase is necessary.”

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.