Sega oznámila nové pokračovanie Crazy Taxi exkluzívne pre mobilné platformy

Herné štúdio Sega oznámilo nové pokračovanie obľúbenej hernej série Crazy Taxi: City Rush. Nová hra vzniká v spolupráci s tvorcom originálnej hry Crazy Taxi a bude dostupná exkluzívne pre mobilné telefóny. O zábavu by sa mal postarať aj jednoduchý „jednodotykový“ ovládací model, ktorým budete určovať smer vášho auta. Neodmysliteľnou súčasťou hry bude aj prepojenie so sociálnymi sieťami, kde budete môcť súperiť s vašimi priateľmi. Hráči si budú môcť upravovať a vylepšovať svoj taxík, nebudú chýbať postavy z pôvodnej hry ani možnosť vytvárať si vlastný hudobný playlist s hudbou v telefóne. Zaujímavá je aj možnosť hrať hru horizontálne aj vertikálne.

Crazy Taxi: City Rush už čoskoro na obrazovkách vašich iOS zariadení. Zdroj: TouchArcade

Crazy Taxi: City Rush bude už čoskoro k dispozícii vo vybraných regiónoch zadarmo, neskôr sa jeho dostupnosť rozšíri. Pri príležitosti oznámenia Crazy Taxi: City Rush Sega taktiež v rámci časovo obmedzenej ponuky sprístupnila remake originálu pre iOS zadarmo.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.