Samsung sa vysmieva iPadu Air s ešte tenším tabletom Galaxy Tab Pro 10.1

Marketingová kampaň Samsungu sa opäť sústredí na parodovanie konkurencie od Apple. Tentokrát si na mušku vzali známu reklamu Pencil na iPad Air, ktorá poukazovala na to, aký je nový iPad tenký. Ako vidíte v reklame Samsungu, nový tablet Galaxy Tab Pro 10.1 je ešte tenší. V skutočnosti je rozdiel minimálny, Galaxy Tab Pro 10.1 má 7,3 mm, iPad Air má 7,5 mm. Reklama taktiež vyzdvihuje rozšírené možnosti multitaskingu na Galaxy Tab Pro 10.1 oproti multitaskingu, ktorý ponúka iOS 7. Priestor dostáva aj displej s rozlíšením 2560 × 1600 (299 ppi). Pre porovnanie, iPad Air má rozlíšenie 2048 × 1536 (264 ppi).

komentárov
  1. Aká je reálna funkčnosť toho multitaskingu ma android tabletoch. Podľa mňa to nemôže byť 100%
    Sekanie a vydrž batérie musí ísť pekne dole. Máte s tým niekto skúsenosti?

    0
    0
  2. Strašne trápny sú. Už len za takéto trapošiny ich nemám rád, majú veľmi hnusný prístup. A to, že má ten ich “tablet” tie tlačítka tak dole, to je dobrá somarina. To koho napadlo? To akože je primárne určený len na šírku? Pha, hnus! :D Kopírovať a ešte aj to zle.

    0
    0
  3. Samsung moze mat sebelepsie produkty, ale tato ich trapna forma marketingu ma uspesne odradza od toho, aby som si niektory z nich kupil :) Good job, Samsung.

    0
    0
  4. Tu je veľmi dobre vidieť, že marketing nezabúda. V roku 2007 si robil Apple posmešky z ostatných sériou reklám Mav vs PC. Ale vtedy si robili srandu z Visty a nenapodobňovali reklamy iných. Ak by som to mal zhrnúť, tak by som povedal, že: Impérium “vracia” úder. A je to pekne hnusná žbrnda, čo z nich vychádza.

    0
    0
  5. ak máte schizofréniu odporúčam odporúčam samsung zariadenia s najnovším touchWizom ktorý obsahuje Magazine UI všetky osobnosti vo vás si tam najdu prostredie´hnus a čo je zaujimavé smsung funguje plynule len v reklamách … mystery … radšej ostanem ovcou od Apple

    0
    0
  6. Ako ten multitasking vyzerá husto, ale tiež pochybujem, že to bude rýchle a plynulé. Možno tak tie emaily s youtubom, ale nie náročnejší software..

    0
    0
  7. No pochybujem ze to ide plynule najskôr som mal od Samsungu 1 tab sekal potom som si kúpil dvojku aj tá sekála aj keď sa pohyboval medzi plochami , od vtedy už nikdy sams tab…

    0
    0
  8. Samsung pada na dno ako pozeram. Neverim funkcnosti androidu. Mam ipad air a vobec ale vobec mi nevadi ze nerobim dve veci naraz. Neviem si predstavit pozerat film a vedla neho odpisovat. Ani jedna vec nemoze byt spravena dobre a z filmu nemam nic. A co sa rozlysenia tyka rozdiel uz badatelny velmi nieje ved ipad air je hladky a myslim ze uz je zbytocne pchat 2k obrazovky do toho. Nevyuzitelne…

    0
    0
  9. Nemaju naozaj co ine ponuknut. Handrkovat sa o 0,2mm, smiesne. Topiaci sa aj slamky chyta. :D :D :D S takymito reklamamy idu sami proti sebe, ukazuju ze su druhy, kedze sa neporovnavaju s ostatnymi sunkami, ukazuju seba a lepsieho. :))))

    0
    0
  10. Som zvedavý, či Samsung niekedy príde aj s nejakým vlastným nápadom…zatiaľ je to vo všetkom len slabé kopírovanie ostatných…

    0
    0
  11. Vsetko seka aj moj iPod Touch, ak do toho zariadenia nepchate blbosti tak vsetko bude plynulé. A čo tu hovoríte o baterke mne sa ipod touch hned do hodiny vybije ak tak hram 20 minut a potom uz len pocuvam hudbu. Ten multitasking v iOS 7 je otrasny a len kopiruje android, prostredie vyzerá ako by bolo vyrobene cez Office a tie animacie no bleh, ja si radšej animacie vypinam, inac asi skoncim v špitály. No a nech ma tenšie zariadenie veď každý sa ukazuje že ake tenké zariadenie ma. Síce multitasking by som moc nepoužil ale tak na svoje studentske práce je to dobrý nápad. Goodbye fApple welcomme hAndroid.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.