Samsung sa v reklamách opäť vysmieva Apple

Po tom, ako Samsung nazval majiteľov iPhonov objímačmi stien, pokračuje v podobne ladených reklamách aj naďalej. Tentokrát sú však reklamy zamerané nie na smartfón Galaxy S5, ale na tablet Galaxy Tab S. Logicky sa tak posmievajú iPadu. V prvej reklame sa snažia ukázať nedostatky multitaskingu na iPade. Zatiaľ čo otec chce sledovať športový zápas, dieťa chce sledovať animovaný film. Riešením je vymeniť iPad za Galaxy Tab S, ktorý dokáže zobraziť dve aplikácie naraz.

Druhú reklamu nájdete v pokračovaní článku. V druhej reklame sa Samsung snaží ukázať, o koľko je displej na Galaxy Tab S lepší. Pri sledovaní hororového filmu na iPade nie je vôbec viditeľná tmavá postava na čiernom pozadí, na Samsungu ju samozrejme vidno je. Displej Super AMOLED od Samsungu má mať oproti bežným LCD displejom v tabletoch až stokrát vyšší kontrast – namiesto 1000:1 až 100 000:1.

komentárov
  1. Na to len dodať.
    1.) Pozeranie dvoch videí na jednej ploche? :-D kidding me?
    2.) Kto pozerá filmy cez tablet????
    Toto sú fakt rozumné príklady prezentácie multitaskingu :-D

    0
    0
  2. Mam iPad Air a ešte sa mi nestalo aby som si niečo na obrazovke nevšimol … Trápny pokus zo strany Samsungu

    0
    0
  3. No ja si myslim ze stacilo upravit kontrast a jas a hotovo. Ale na co si Samsungaci kupuju Apple ked nevedia ako sa to robi… BTW s nizsim jasom a kontrastom sa vydrz baterie predlzuje takze gratulujem Samsungu k rychlemu vybytiu baterie a nepozeraniu filmu vobec…

    Za cenu jedneho Apple produkzu si mozete kupit dva kusy Samsung produktu takze naco je samsungu multitasking??? :o) He he he…

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.