Samsung sa v novej reklame na Galaxy S5 vysmieva krátkej výdrži iPhonu

Samsung vydal novú reklamu na svoju vlajkovú loď, Samsung Galaxy S5, v ktorej sa vysmieva iPhonu a jeho batérii. Upozorňuje na to, že si používateľ nevie štandardne vymeniť v iPhone batériu, a tá zabudovaná má navyše podľa Samsungu krátku výdrž. Majitelia iPhonov sa na letiskách podľa Samsungu zhromažďujú okolo elektrických zásuviek a „objímajú steny“, keďže si stále musia nabíjať svoje zariadenia. Kvôli krátkej výdrži batérie si potom nemôžu dopriať pôžitky ako dobrý drink či debata s kolegom.

Samsung Galaxy S5 má oproti tomu ľahko vymeniteľnú batériu a špeciálny režim na šetrenie energie, ktorý pri nízkom stave batérie prepne displej na čierno-biely režim a obmedzí funkcie telefónu len na tie základné – telefonovanie, e-mail či prehliadanie internetu. Pri 10% stave batérie dokáže podľa Samsungu vydržať s týmto režimom až 24 hodín.

komentárov
  1. trapne reklamy o (o(otinach, jablko samsungacom musi sediet pekne v bruchu, ze dookola omielaju tieto “porovnavacie” hluposti, za mna minus pre samsung za taketo napady

    0
    0
  2. … iPhone 5S – tri dni osem hodin produktivneho pouzivania … spoko … Samsung akurat zabudol pripomenut, ze tym jeho super sporiacim rezimom urobi z S5 tefenon, ktory funkcne klesne na uroven telefonov z pred 10 rokov … mozeme potom polemizovat, ci stale hovorime o “smartfone”.

    0
    0
  3. iphone ma slabu vydrz nielen podla samsungu, je to skratka fakt a uz 3 generacie cakam na to, kym s tym nieco spravia

    0
    0
  4. Ma pobavila ta reklama. Vzdy sa chytaju nejakej hovadiny.
    To ze iandroid je cely pripeceny to ich netrapi. Su samy na smiech.

    0
    0
  5. iPhone jsem přestal používat především pro velmi krátkou výdrž baterie a pro velice špatný příjem signálu. S těmito dvěma problémy bojuje iphone od prvopočátku.

    0
    0
  6. úplne trafili… mám ip5… sadnem do auta – pripájam na nabíjačku, prídem domov – pripájam na nabíjačku, prídem do práce – pripájam na nabíjačku, v piatok v noci keď vyrazíim o 20 a snažím sa zavolať taxi o 5 ráno tak ho už nezavolám… :D :D :D

    celé je to smutné že tá reklama úplne reálne odzrkadľuje náš ajfonistov…

    0
    0
  7. Fakt je, ze baterie prudko zaostavaju za ostatnym vyvojom. Mna ale ovela viac hneva napad s nevymenitelnou bateriou. Lahko vymenitelna by mi riesila veeeela problemov. A kludne by som si prikupil aj kolisku s moznostou nabijat naraz viac baterii + baterie v cene, ktoru obycajne miniem na ostatne menej potrebne prislusenstvo ku kazdemu fonu.

    0
    0
  8. Samsung opäť nesklamal, tieto reklamy ma vždy dokážu pobaviť. Okrem toho že som šťastným užívateľom iPhonu už od vtedy ako sa začali predávať na Slovensku, mám bohužiaľ aj služobný Samsung SIII mini. iPhone je v pohode, a aj výdrž adekvátne k používaniu. Ale Samsungu sa občas stane, že batéria sa začne sama prudko vybíjať a za hodinu zo 100% kľudne aj na nulu. V zime pekne kúri vtedy

    0
    0
  9. kazdy vie, ze iPhone vydrzi malo (koli velkosti a hmotnosti – na baterke sa da usetrit dost gramov), ale aj napriek tomu ich tato reklama rozculuje. To ste preco taki zaslepeni podaktori, ze to nedokazete priznat? Porovnavacie reklamy a vysmievanie z konkurencie s mnozstvom klamstiev zaviedol Apple, teraz sa mu len vracia, co zasadil.

    0
    0
  10. Sposob akym robi reklamy Samsung mi nie je sympaticky. Aj ked na druhu stranu energie v baterke nie je nikdy dost.:-)

    0
    0
  11. Ja mam iPhone 5 kupil som si prenosnú nabijacku stale ju nosim v taske je na USB pripojenie takze snou nabijem akykolvek telefon vydrzi az na 3 nabitia myslim ze časového hľadiska je to lepsia investícia ako kupit novu baterku do telefonu alebo nosit náhradnú kedze vseci pomerne casto meníme telefony takze ja vtom problem nvidim :-D

    0
    0
  12. Nahodou je to celkom zabavne :) Mam ip5 a oproti galaxy S4 vydrzi urcite menej, zial. Vypol som lokalizacne sluzby, tak sa vydrz trocha natiahla, ale stale to nie je samsung.

    0
    0
  13. Ale to, že Galaxy S4 ponuka len 8GB pamate v 16GB pamati to nevadi… Z toho by sa mali vysmievat… pi*e čínske

    0
    0
  14. Samozrejme, že sa iPhone skôr vybíja ako Samsung. Pretože majitelia iPhonov svoj mobil viac využívajú. To isté sa týka iPadov. Stačí sa pozrieť na štatistiky používania zariadení na webe.

    Ja mám osobné iPad prvej generácie kúpených hneď na začiatku Apríla 2010. Používaný denne. Batéria stále vydrží zopár hodín.

    Moji kolegovia, ktorí používajú Android majú ten problém, že ráno majú niekedy úplne vybitý mobil. Na Androide môžu bežať aplikácie na pozadí a OS ich neukončí.

    0
    0
  15. ja som vsetko povypinal a nedzigam do telefonu nonstop ako dnesni zavyslaci,zopar hovorov,nekvakam zbytocne,zopar sms, bateria mi vydrzi viac nez tyzden, cize slaba bateria?? prd makovy, a ta trapna kalkulacka samsung nebude mat nikdy na krasny stylovy ajfon a ani smiesny android na dokonaly ios7.

    0
    0
  16. Neviem, ako je to na samsungoch, ale o iPhone je to tak smutne pravdive. Trochu sa cudujem niektorym jedincom tu, ze ich ta reklama tak strasne nastartovala.. Apple produkty nikdy neboli bez chyby a iba kritika posuvala Apple dalej a dalej.. Inak by sme napr. v iPhone mali stale iba 2G, ziadne mms, nepustili viac ako jednu appku, nemali notifikacie a mohol by som pokracovat dalej. Jasne, ze niektore komenty boli scestne, ale ten o baterke je viac ako aktualny.

    0
    0
  17. Podla toho co tu podaktori pisete, je vydrz baterie v iPhone dost individualna zalezitost. Ja mam v mojom okoli velmi vela ludi, ktori sa na vydrz nestazuju vobec. Asi zalezi aj od toho ci sa o baterku nejako starate (ale to je stara znama vec:)) Samozrejme nejdem sa hadat, nebudem predsta presviedcat niekoho o opaku, ked ma osobnu skusenost. Skor som chcel len podsunut myslienku externej baterie. A tym sa dostavam aj k tomu argumentu Samsungu, ze ma vymenitelnu baterku. Logicky: kupim si S5 kvoli vymenitelnej baterke, ktora mi bude len a len na jeden telefon a vzdy sa budem trapit nastavovanim, ked vyberiem baterku, alebo si vyberiem telefon, ktory mi naozaj vyhovuje a dokupim externu baterku, ktoru mozem pouzit aj na GoPro, tablet a ja neviem co vsetko sa este pritrafi a bude sa dat pouzit…???

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.