Samsung sa v novej reklame na Galaxy Pro vysmieva všetkým konkurenčným tabletom

Po krátkej prestávke tu máme ďalšiu reklamu, ktorá sa snaží ukázať iPad v zlom svetle v porovnaní s iným tabletom. Tentokrát však Samsung stihol vysmiať celú konkurenciu v jednom videu. Okrem iPadu sa vysmieva tabletom Microsoft Surface a Amazon Kindle. Celkovo v novom reklamnom videu uvidíte štyri scény, ktoré vyzdvihujú výhody série tabletov Galaxy Pro oproti konkurencii. Oproti iPadu má Samsung Galaxy Pro „plnohodnotný“ multitasking, s ktorým viete robiť dve veci na jednej obrazovke naraz, a displej s vyšším rozlíšením (iPad: 2048 × 1536 vs Galaxy Pro: 2560 × 1600). V knižnom klube, kde využívajú na čítanie kníh tablety, je zase tabletu Amazon Kindle vyčítaná chýbajúca možnosť spustiť počas čítania YouTube, resp. absencia iných funkcií okrem samotného čítania kníh. S čistým štítom neodišiel ani Microsoft Surface Pro, ktorý je prirovnávaný skôr k notebooku ako tabletu. Dôvod? Má predsa klávesnicu, dodatočnú batériu a myš.

komentáre
  1. Nechcel som reagovať ale toto mi nedá ak idem do knižnice čítam knihy je jedno či na tablete alebo vo forme listov papiera ale pointa je čítať a nie cumiet na YouTube neviem ako hentamty tamtungaci ale ja nedokážem čítať knihu a zároveň cumiet na video.

    Ta reklama je rovnako trápna ako ich produkty FUJ.

    Niesom Apple ovečka uznavam aj mnoho iných značiek ale Samsung si uz nezaslúži žiadny rešpekt v žiadnom segmente !!

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.