Road Radar – neplaťte už viac pokuty!

Web Site Design s.r.o predstavuje novú mobilnú aplikáciu určenú motoristom. S aplikáciou Road Radar, na Slovensku uvedenou ako Cestný radar už nemusíte každých 20 minút čakať na dopravný servis v rádiu. Majte aktuálny prehľad o dopravnej situácii k dispozícii okamžite.

Líder v oblasti tvorby mobilných aplikácií spoločnosť Web Site Design na Slovensku spustila novú mobilnú aplikáciu – Cestný radar pre systém iOS. Aplikácia Cestný radar prináša aktuálny prehľad diania na cestách formou radaru, ktorý užívateľa upozorní na meranie rýchlosti, hliadku, dopravné obmedzenie, kolónu či nehodu, ak sa stane priamou prekážkou v jeho ceste.

Aplikácia Cestný radar má prehľadné užívateľské rozhranie, do ktorého je možné pridať dopravné hlásenie bez zdĺhavého zadávania. Ak sa stanete vy svedkom nejakej dopravnej nehody, alebo vidíte v protismere kolónu, hliadku alebo obmedzenie, nenechajte si to pre seba. Jednoducho tieto informácie zadajte do aplikácie a dozvedia sa to aj ostatní vodiči. Pridávanie udalostí do Cestného radaru je veľmi jednoduché. Stačí len vybrať udalosť, ktorú chcete pridať a odoslať. Upozornenie sa automaticky objaví v Cestnom radare a uvidia ho všetci vo vašej blízkosti.

Nechajte sa pohodlne informovať o všetkých dopravných informáciách, ako sú:

  • Dopravné nehody
  • Cestné uzávery
  • Dopravné obmedzenia
  • Dopravné zápchy
  • Hliadky
  • Kontroly rýchlosti – radary

Taktiež si môžete pohodlne merať vašu aktuálnu rýchlosť prostredníctvom vstavaného tachometra (km/h alebo mp/h). Základná verzia aplikácie je poskytovaná bezplatne.

Cestný radar tachometer

Máte záujem byť informovaný o dopravných obmedzeniach v okruhu napríklad 3 km? V tomto prípade je rozšírená verzia určená práve vám.

Súčasťou rozšírenej verzie sú:

  • Interaktívna mapa s upozorneniami / alarmami
  • Zvukové a obrazové upozornenia / alarmy
  • Nastavenia upozornení (typ upozornenia, aktívny rádius)
  • Upozornenia na prekročenie nastavenej rýchlosti (zvukové / vizuálne)
  • Nastavenia upozornení na prekročenie rýchlosti
Cestný radar upozornenia lokality

Rozšírená verzia / spoplatnenie: Názov služby: Road Radar Alerts

  • Cena: 1,99 USD / jednorázová platba

Bližšie informácie o aplikácii nájdete na adrese http://www.cestnyradar.sk/.

Aplikáciu Cestný radar su stiahnite tu: https://itunes.apple.com/…/id773098163?…

Ďalšie mobilné aplikácie od spoločnosti Web Site Design:

Expenses.to Neviete kam miznú vaše financie, či vo forme hotovosti vo vašej peňaženke, alebo na vašom bežnom účte v banke? Chceli by ste si optimalizovať a eliminovať nežiaduce výdavky? Práve pre vás je určená bezplatná aplikácia Expenses.to. Mobilná aplikácia je rozšírením webovej služby www.expenses.to pre zadávanie výdavkov priamo z mobilného zariadenia. https://itunes.apple.com/…/id728246424?…

Čistiti.sk Objednajte si umytie vášho vozidla priamo cez váš smartphone. Naša firma ponúka kompletné čistenie interiérov a exteriérov osobných vozidiel, vanov a motocyklov. Pri ručnom umývaní vozidiel dbáme na vysokú kvalitu poskytovaných služieb, preto používame profesionálne rady čistiacich prostriedkov. https://itunes.apple.com/…/id604839529?mt=8

Knižný.sk Knizny.sk je jednoduchá mobilná aplikácia pre tých, ktorí nechcú čakať, kým sa pripoja z domu na počítač, ale potrebujú si vybrať a objednať knižné tituly hneď. Nakúpte pre seba, pre partnera, pre rodinu alebo deti tie najlacnejšie knihy pomocou aplikácie Knizny.sk a neobmedzujte sa viac zariadením. To najlepšie čítanie môžete mať hneď. https://itunes.apple.com/…/id603437455?mt=8

komentárov
  1. Načo je dobré inzertovať takú aplikáciu, keď máme zadarmo waze a robí to isté (plná verzia je zadarmo)…just saying

    0
    0
  2. Pekný reklamný článoček, len čo je pravda… Ľutujem, ale zrejme si to nenainštalujem už len z princípu, pretože je to práve diverzifikácia, ktorá znižuje kvalitu podobných aplikácií.

    Pokiaľ ide o dopravné hlásenia, najdôležitejší ukazovateľ kvality je počet aktívnych používateľov. Všetko ostatné ako dizajn, objem prenesených dát, či výrobca, sú druhoradé.

    Waze má najviac používateľov, užívateľmi aktualizované mapy, kvalitné a aktuálne dopravné informácie, a vcelku pohodové UI, pričom obsahuje aj navigáciu.

    0
    0
  3. A čo takto Waze, ktorý je zdarma a rozšírený medzi ľuďmi?

    Alebo jednoducho Google Maps, ktorých súčasťou sa Waze stal/stáva/stane.

    Nejaká pridaná hodnota z Vašej strany?

    0
    0
  4. cumiet do waze tiez neni nejaky zazrak, podpriemerna grafika a hlavne ten chaos na mape, to si koleduje clovek o buracku, tak berie pozornost

    mi to pride ako apka pre pubertakov, hlavne ze je zadarmo

    toto by mohlo byt aspon celkom prehladne, aj ked jednoucelove

    0
    0
  5. super appka, tesim sa ze zo slovenska, asi nie tak rozsirena ako waze, ale radsej podporim SK alebo CZ riesenia. Nainstalovane, pouzivam, Drzim palce.

    0
    0
  6. Aplikaciu som pred casom skusal. Ale zakladna verzia je tak obmedzena, ze sa neda odskusat takmer nic – akurat ma to nahnevalo. Odkial sa beru dopravne informacie? Od uzivatelov? Tuto informaciu som nikde nenasiel. Ak od uzivatelov, tak dakujem, ale neprosim si.

    0
    0
  7. so zaujmom som si isiel precitat diskusiu, ci tu niekto spomenie waze. Na jednoho-dvoch vsetci. Waze je naprosto bombova aplikacia a netreba mi do nej cumiet, ved mam hlasovu navigaciu. Zbieram body tym, ze hlasim prekazky, radary, pripadne ze uz tie “prekazky” zmizli.

    Road Radar prichadza trosku neskoro…

    0
    0
  8. Taktiež pridávam hlas pre Waze. Podstatná je komunita ľudí, ktorá to používa a pridáva hlásenia. Waze je už v súčasnej dobe velmi rozšírený, pamätám si ešte jeho začiakty, kedy som bol široko ďaleko na mape sám, teraz aj v priebehu krátkej cesty stretnem 2-5 užívateľov.

    0
    0
  9. Co tak nepozerat do ajfonu na waze/roadradar ale pred seba a jazdit podla predpisov!? Nemam nic proti appkam, ktore upozornia na nehodu, kolonu… ale radary!? WTF? Tak antiradarove systemy su u nas ilegalne a toto je co?

    0
    0
  10. Jakub a čo je zlé na expenses.to? Používam appku veľmi dlho. Keď píšeš kritiku, môžeš napísať aspoň fakty? Ďakujem

    0
    0
  11. Waze podla mna odosiela a uchovava strasne vela informacii o cloveku. Naco by som mal apku na notifikaciu pred radarmi ak by som neprekracoval rychlost? A ked uz prekracujem rychlost preco o tom mam poslat niekomu priamy dokaz? :)

    Predtym ako moj koment zacnete vsetci hejtovat, aj prekrocenie o 10km je prekrocenim. Nemusite ist zrovna 250…

    0
    0
  12. Peter, keby nestali na Slovensku policajti za kazdym druhym krikom a nebuzerovali vsetkych vodicov mozno by som sa nad tvojim komentom aj zamyslel. Neboj, aj ked si nesiel rychlo tak oni si nieco najdu (pas, lekarnicka, alebo dezen na pneu). Z tvojho komentu odhadujem ze budes asi policajt. Na sk cestach je uz tolko policajtov a dopravnych znaciek, ze keby som mal kazdu vnimat tak asi nie som schopny sustredit sa na jazdu samotnu a o to tu asi ide. Su plateni z nasich dani a za to nas neustale buzeruju a vyberaju pokuty. Inak waze nepouzivam, kupil som si Sygic.

    0
    0
  13. AD Peter: určite by som Waze a ani podobné aplikácie nepovažoval za antiradarové systémy. to by potom ani v rádiu nemohli hlásiť kde merajú. za zakázané systémy považujem rušičky radarov, teda prístroj, ktorý spôsobí, že ťa nenamerajú, aj keď ideš rýchlejšie.

    0
    0
  14. dusevny kriply cela ta sro-cka.. robit appku ze kde su radary.. na svk kazde druhe prasa s firemnou ochcavkou beha po dedine 90 a oni este spravia appku ktora im bude hlasit radary .. uz teraz maju krv na prstoch.. ved im sa to vrati ked im pojdu deti zo skoly domov peso a dajaky exot na prechode ich trafi bo pojde 80 lebo nebude tam radar…

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.