Prvé kolo lotérie o lístky na WWDC 2014 bolo ukončené

Apple sa tento rok rozhodol predávať lístky na WWDC 2014 formou lotérie. K tomuto rozhodnutiu ho viedol enormný záujem z predchádzajúcich rokov, keď sa napriek mnohým obmedzeniam a vysokým cenám lístky predali za pár sekúnd od spustenia predaja. Tento rok sa záujemcovia, ktorí spĺňali podmienky, mohli zapojiť do lotérie, pričom o tom, či si lístok budú môcť kúpiť, rozhodne náhoda. Prvé kolo skončilo a výherci aj porazení dostali od Apple e-maily, v ktorých sa dozvedeli, či majú možnosť si lístok kúpiť. Ide o skutočne unikátnu lotériu, keďže výherci v podstate vyhrali možnosť zaplatiť 1600 USD za lístok. Táto možnosť vyprší 14. apríla.

komentáre
  1. Tak tento rok mi stastie neprialo :( Skoda, minulorocna WWDC bola dost fun, akurat sa cudujem ze som tam nestretol ziadneho Slovaka.

    0
    0
  2. Tak pre slovaka je to cele asi celkom draha zabavka. WWDC Listok + letenka + ubytovanie v SF na tyzden ta spolu vyjde na niekolko tisic dolarov. Chapem ze sikovny vyvojar si zarobi, ale mozno tiez radsej investuje do noveho Mac Pro a prednasky si pozrie z webu.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.