Predstavovanie iPadu Air 2 a ďalších noviniek budete môcť sledovať naživo

Keď navštívite oficiálne stránky Apple.com, nájdete na nich aj odkaz na špeciálne podujatie, ktoré sa bude konať už tento štvrtok, 16. októbra. Vo všeobecnosti sa očakáva, že na ňom Apple predstaví iPad Air druhej generácie, nový iPad mini a OS X Yosemite. Pravdepodobne bude priestor venovaný aj platobnému systému Apple Pay a novým iMacom/MacBookom. Špekuluje sa aj o predstavení väčších iPadov (Pro alebo Plus), prípadne o dlho očakávanej aktualizácii Apple TV. Podtitul tohto podujatia je „It’s been way too long“, čo sa dá vyložiť rôznymi spôsobmi. Apple možno naráža jednoducho na to, že od predstavovania iPhonov 6 a Apple Watch prešla len krátka doba, no taktiež sa to dá vysvetliť tak, že chce Apple venovať pozornosť dlho neaktualizovaným produktom ako napríklad spomínaná Apple TV či displej. Dlho neboli aktualizované ani iPody, no u nich skôr môžeme očakávať postupné vypustenie z ponuky.

It’s been way too long – čo tým Apple myslí? To zistíme už vo štvrtok.

Najlepšie na tom je, že aj vy budete môcť byť pri predstavovaní ďalších noviniek od Apple – k dispozícii totiž bude živý prenos z podujatia, dostupný na oficiálnych stránkach. Potrebujete minimálne Safari 5.1 na OS X 10.6.8, Safari na iOS 6, Apple TV druhej generácie s Apple TV Software 6.2. Live streaming video requires Safari 5.1.10 or later on OS X v10.6.8 or later; Safari on iOS 6.0 or later. Streaming via Apple TV requires second- or third-generation Apple TV with software 6.2 or later

komentáre
  1. Zbožňujem ako sa ľudia, ktorí v živote nič podobné (alebo aj iné) nespravili budú sťažovať čo bolo na streame zlé. Tak si to pozrite zo záznamu kriste pane…

    0
    0
  2. ak to bude tak,ako naposledy pri predstavovani iphone 6 a apple watch tak sa pripojim po 15 minútach,lagy budem mat take ze budem sledovat s 5 minutovym omeskanim a do original znenie bude prekryvat cinsky dabing… nie,dakujem pekne,pozriem si to v zázname.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.