Pozrite si všetky zmeny v iOS 7.1 v jednom videu

Apple konečne vydal očakávanú aktualizáciu iOS 7.1. Mnohí používatelia si ju hneď stiahli a nainštalovali na svoje zariadenia nevediac, aké zmeny vlastne prináša. Nakoľko ide o dôležitú aktualizáciu, ktorá prináša aj nové funkcie a dizajnové zmeny, Apple jej venoval špeciálne stránky. Ak vám ani to nestačí, nasledujúce video zhŕňa v niekoľkých minútach prakticky všetky zaujímavé zmeny, ktoré iOS 7.1 prináša-

Ktorá zmena vás v iOS 7.1 najviac potešila? Čo vám naopak stále chýba?

komentárov
  1. co chyba? naozajstna grafika. Ten minimalizmus si moze ivi strcit akurat tak… Vobec to nieje pritulne. Doteraz som nepotreboval si vybrat temu ako na androide, ale teraz by sa to hodilo.

    0
    0
  2. GRATULUJEM! este hnusnejsi dizajn ako pri povodnom ios7 …tie hnusne kruznice…chce sa mi z nich grcat :( pocul som ze jeden team pracuje na kompletnom skine pre jailbreak iphone v style ios 6 ! ako nahle bude dostupny tak idem na jailbreak!

    0
    0
  3. podla mna grafika je super, jednoducha, ucelna a pekna.. nemam ziadne vyhrady, napr. ako pri neprehladnom androide..

    0
    0
  4. @tomas mne zdielanie funguje uplne bez problemu.. zapnem zdielanie, zadam heslo a idem.. pritom mam wifi pripojenie zapnute a nepripojene.. ak pripojim wifi k inej sieti, vypne mi zdielanie internetu od operatora.. takze no problemo bambino mio, tak sa s tym vyhraj ;-)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.