Pozrite si video porovnávajúce iPhone 6 a iPhone 5s

Na základe doposiaľ zverejnených informácií o očakávanom iPhone 6 už vzniklo množstvo konceptov a makiet, ktoré ukazujú, ako by novinka mala vyzerať. Stránky Macitynet.it zverejnili nové video, v ktorom detailne porovnávajú maketu iPhonu 6 a súčasný iPhone 5s. Vo videu sa autori venujú porovnaniu všetkých dizajnových zmien, ktoré by mal nový iPhone priniesť. Ide najmä o väčší displej (4,7″), tenšie telo (7 mm), oblé hrany a ovládacie prvky podobné iPodu touch, premiestnené tlačidlo Sleep/Wake a podobne. Okrem iPhonu 6 so 4,7″ displejom by o niečo neskôr mal byť spustený aj predaj ešte väčšieho modelu s 5,5″ displejom.

Samozrejme, stále ide len o snahu fanúšikov čo najviac sa priblížiť finálnemu iPhonu, ktorý by mal Apple predstaviť neskôr tento rok. Makety sú vytvorené na základe rôznych špekulácií a uniknutých náčrtov, ktoré môžu, ale nemusia byť dôveryhodné.

komentárov
  1. zaujimave
    oni dokonca ani iphone 5S nemaju iphone 5S :)

    a urcite nebude hentak vyzera 6tka, oble rohy, repracik a pod. Vyzera to ako bezny telefon z ebay. HTC a samsung maju kazdy telefon krajsi ako je toto.

    0
    0
  2. Ten akozenovy iPhone ma nalepenu foliu iOS7 namiesto displeja. Ako aj iPhone 5 bol hnusny na takychto ofshotoch a vyzeral dost podobne tomu finalnemu modelu takze uvidime :D

    0
    0
  3. No este to by trebalo, ale dufajme ze to bude s 4″ Displayom, a nebude takato tehla, ked hej tak neviem kolo % ludi to bude kupovat.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.